Blodad tand!

Jag fick nog 2011. Blev så jävla besviken och arg på ”mitt moderaterna”. Det sveket, att låta dårarna i MP få makt över #migpol fick mig att explodera inombords.

”ALDRIG MER Moderaterna” sade jag till mig själv. Det är 6 år sen nu jag bytte till SD och jag har inte ångrat det en sekund. De har stått upp när det stormat, inte vikt en millimeter från sin övertygelse. Sånt gillar jag, politiker ska ha visioner och leda, visa vägen, inte sätta upp fingret i luften och känna vart vindarna blåser för stunden (som övriga 7 partier, möjligen med undantag för V som har sin övertygelse)!

Jag börjarde twittra 2012, i mars, det är drygt 5 1/2 år sen. Har ”samlat på mig” en del följare sen dess och jag VET att jag påverkat en del ”i rätt riktning” under mina år på twitter.

Att jag har en påverkan ser jag bland annat på http://populist.se/ – som listar ”opinionsbildare” som syns, hörs och vars åsikter sprids på ”twitterbubblan”.

Under åren på twitter, även om jag uppträder anonymt, har jag ibland ångrat vad jag skrivit – och även tagit illa vid mig av påhopp. För åsikterna är mina och jag skriver ofta från hjärtat och står vad jag tycker också privat även om jag är försiktig med VAD jag säger till VEM. Folk är ju så jävla sjuka idag, så tycker du ”fel” kan de ta kontakt med din arbetsgivare. Det var nära att hända mig en gång och därför har jag valt anonymitet – jag får fram mina åsikter ändå… 🙂

Igår ”blåste jag topplocket” på twitter. Fick mig ett sånt jävla frispel och var tvungen att skriva av mig i en lång rant – som blev väldigt uppskattad. Det fick mig att göra det jag funderat på ett tag – starta en blogg – vars första inlägg du just nu läser!

Tänker att det kan vara en bra plats att ”skriva av sig”. Om någon läser den sen är det bara en bonus. Vi får se vad det blir av detta. Twitter är mitt forum, kort, kraftfullt och snabb spridning, gillar det. Vi får se hur det går med en blogg, framtiden får utvisa.

Kommentera gärna!

Vi hörs i nästa inlägg!

/MickeK

2 reaktioner på ”Blodad tand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: