Afghanerna provocerar

Detta är provocerande, de kommer hit, kostar pengar och resurser – (jag vill gärna veta vad polisinsatsen för afghanernas protest har kostat hittills och slutnotan) – och viftar med skyltar med ”vi bygger landet”.

Landet de borde bygga upp heter Afghanistan, där behövs varenda en som kan jobba för samhällets uppbyggnad. Landet Sverige behöver inte mer av bidragsberoende, vår välfärd går redan på knäna med gamla som svälter, kvinnor som föder barn i bilar och utlandet, poliser som inte finns när de behövs, skolor som inte levererar, sjukvård på knäna osv osv… Jag kan gå på men uppräkningarna räcker, alla vet att vi har ”utmaningar” (PROBLEM!).

Den provocerande bilden:PROVOCERANDE

Sen är det ju så, att huvuddelen av afghanerna, som numera ockuperar Norra Bantorget, är unga män. Bilden är således inte bara provocerande, utan också missvisande.

Hur afghanerna får fortsatt tillstånd till att ”demonstrera” är också märkligt. Det är ju känt att droghandel förekommer, vilket Cornucopia redogjort för:

Stockholmspolis: Droghandel i demonstrationen på Medis

Och nyligen knivhögg en av afghanerna en polis, det kan man läsa om i Expressen:

”17-åringen” behöver tolk på dari – ett av huvudspråken i Afghanistan

Att inte politiker och polisledning sätter ner foten, upplöser demonstrationen och ser till att de av afghanerna som vistas i Sverige illegalt skickas hem, det är inget annan än en ren skandal!

EDIT: Det ska tilläggas, att bakom ”manifestationen” står vänsterkrafter. Projekt Morpheus har skrivit om detta på sin blogg:

Ung Vänster stödjer demonstrationen på Medborgarplatsen

 

/MickeK

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s