Ovärdigt och respektlöst

Sverige har stora problem idag, problem som politiker inte tycks ha förstått. Eller kanske de inte vill veta? Under decennier har politiker, från 7 partier, bedrivit en migrationspolitik som är helt ansvarslös. Om jag får uttrycka mig så; ja det är fan i mig kriminellt!

Tecknen har funnits där länge, vi är på väg åt fel håll. Vi måste sätta stopp på invandringen från utomeuropeiska länder och reda upp de problem vi redan har. Detta pratade folk, vanligt jävla folk!, om redan på 80- och 90-talen. Men politikerna körde på som om inget hänt.

Konsekvensanalys

Förstår inte folk som är tillsatta att styra landet att varje beslut, varje handling, har konsekvenser? Om vanligt folk har sett problemen och att något borde ha gjorts för längen sen, hur kom det sig att politiker inte gjorde det? Vet de någonting vad som händer utanför riksdagshuset? Gör de sitt jobb och införskaffar information de behöver för att kunna ta rätt beslut? Eller sitter de bara där och inkasserar lönen varje månad? Jag börjar fan i mig undra!

Ovärdigt och respektlöst

Rubriken för denna artikel är ”ovärdigt och respektlöst”. Det jag syftar på är de politiker som har mage, att håna folk som faktiskt är otrygga och rädda idag. Politiker som gör vad de kan för att utmåla folk som rasister – för det är vad de gör med sitt eviga tjat om rasister och nazister så fort SD kommer på tal.

Det är så förbannat fräckt att prata om SD’s värderingar, att de skulle vara sämre människor, när nu andra partier idag står för en tuffare politik på migrationsområdet än vad SD föreslog för bara några år sen. Vad menar ni sossar, moderater och övriga i DÖ-partiet? Att ni skulle ha bättre värderingar som nu kopierar det ena SD-förslaget efter det andra? Att ni skulle ha bättre värderingar som, ursäkta språket, PISSAR PÅ VÅRA GAMLA? Vi har 328.000 fattigpensionärer och ni, era dårar, sitter och skänker bort våra gemensamma skattemedel på asylsökande bedragare som ljugit om sin ålder och illegala som vägrar lämna landet!

Och ni tycker att ni har en bra värdegrund? Skäms för fan! Kan ni med att se er i spegeln när ni stiger upp på morgonen, kan ni det?

Inlägg på twitter som de från två ministrar i Sveriges regering nyligen, det är så otroligt  ovärdigt och fullkomligt respektlöst – jag fattar inte hur ni kan med att skämma ut er som ni gör? Men ni skiter väl i vilket, ni har ert på det torra och det ni tycks sätta i första rummet är inte Sverige och svenskarna, utan er själva.

Jag hänger ut er här Morgan Johansson och Annika Strandhäll, ni har gått över gränsen (precis som många andra), ni borde be folket om ursäkt för ert beteende, detta är inte ok!

 

Har ni noterat förresten, hur lika deras tweets är? Känns en aning samkört / överenskommet. Skulle inte förvåna om de har pratat om att tweeta ut detta, där de sitter i sin sandlåda och beter sig.

/MickeK

En reaktion på ”Ovärdigt och respektlöst

 1. Hej.

  Jag brukar fråga bekanta till vänster vilket parti som steriliserade uppemot sextiotusen svenskar av rasbiologiska orsaker – det brukar bli en del höjda ögonbryn, men det blir tyst om diverse partiers ‘rötter’.

  För Sveriges del gäller en jugoslavisk lösning: antingen segregation med våld, eller etnisk rensning.

  Vilket inte hade behövts om man inte fattat det ödesdigra beslutet 1975, med efterföljande amnestier och öppna gränser.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s