Vad fan har ni gjort med vårt trygga Sverige?

Någonting som står mig varmt om hjärtat är de som byggt vårt Sverige. Vi som växte upp på 70- och 80-talen hade inte tillgång till allt som dagens  barn och ungdomar har i form av leksaker, underhållning och andra möjligheter. Men vi hade någonting, som man kanske inte förstod då, helt ovärderligt – vi hade en trygg uppväxt! Vi växte upp i ett land som var tryggt, där skottlossningar var något man läste om att hände i andra länder. Och hände det här, så var det rubriker.

Sen dess har Sverige förändrats i grunden – och från en trygghetssynpunkt till det sämre. Mycket sämre. Det fanns en tid när man kunde undvika vissa områden i våra storstäder för att klara sig undan grov kriminalitet. Man lät den invandrade brottligheten sköta sitt.

Så är det inte längre, du är inte säker någonstans. Idag vet jag att många med mig ser sig för, tänker en extra gång innan man ger sig in i folkmassor. Man ser sig över axeln, mitt på blanka dagen om man tar ut pengar ur en bankomat, även om det är mycket folk som rör sig runt omkring.

Svensken vill inte bo bland invandrare från främmande kulturer

Vartefter invandringen har ökat har också brottsligheten ökat i Sverige. Nu tvingas kommuner ta emot invandrare från vilt främmande kulturer, ingen kommer undan. Ingen mår bra av det, alla vet att svensken flyttar från ett område när befolkning består av mer än 4% utomeuropisk invandring:

Svenskfödda flyttar ut när utomeuropéer flyttar in

Helt enkelt, svensken har kunnat ”rösta med fötterna”. Fortsatt godhjärtade svenskar har röstat på än mer av katastrofpolitik, kunnat klappa sig för bröstet och se sig som god. Idag ser det dock annorlunda, det börjar bli svårare med ”white flight”, utomeuropeisk invandring är för stor, det går inte att komma undan på samma sätt längre, för let’s face it, svensken vill komma undan. Även ”de goda”. Finns ingen som vill bo i våra getton, så är det bara.

Otryggheten är alarmerande

En rapport från BRÅ visar att otryggheten bland svenska kvinnor nu är alarmerande:

Brå: Kvinnors otrygghet alarmerande

I undersökningen som genomfördes förra våren uppgav 31 procent av kvinnorna att de känner sig ganska eller mycket otrygga när de går ut i sitt bostadsområde på kvällarna. Det är en ökning från 25 procent 2015.

Som ett resultat av utvecklingen i Sverige har allt fler ”flytt” sina gamla partier till förmån för Sverigedemokraterna. Först var det oftast män som valde SD. Men även allt fler invandrare har valt SD och nu ökar också kvinnorna bland SD-röstarna (framför allt älder kvinnor röstar i större utsträckning på SD):

SD ökar kraftigt bland väljare med utländsk bakgrund

Kvinnor 65-74 sympatiserar i större utsträckning med SD

Det är remarkabelt hur allt fler grupper söker sig till SD, trots all smutskastning mot partiet. Ett tecken på hur illa det står till i Sverige…

Alla gränser är passerade

Jag började mitt inlägg med att skriva om min respekt för de som byggde Sverige, våra gamla. Det behandlas vidrigt av dagens politiker, över 300.000 svenska pensionärer lever under EU:S fattigdomsgräns:

328 000 svenska pensionärer lever under EU:s fattigdomsgräns

Det är en skam för de som styr landet och sitter och slår sig för bröstet och kallar Sverige för den ”Humanitära Stormakten”. Hur fan kan dessa människor med att ens se sig i ögonen på morgonen? Hur kan de med att håna de som är otrygga och oroliga och faktiskt säger det?

Inte nog med att gamlingarna tvingas leva på brödsmulor. De ska också förnedras med att se hur resurser (skattepengar, våra gemensamma resurser!) fullkomligen vräks över asylsökande bedragare som ljuger om sin ålder och vägrar lämna landet vid utvisningsbeslut.

Det räcker inte heller längre med att de ser sig om över axeln, där de står vid bankomaten och hämtar ut sina få kronor som övergödda politiker tycker de är värda, nu är de inte säkra i sina hem heller. Flera rapporter har jag sett nyligen om människor som luras i sina hem och från Malmö kunde man läsa om en 95-årig kvinna som, under 1 1/2 timme rånades, i sitt hem… Fattar ni, i sitt hem, sin borg, det som ska vara den tryggaste platsen på jorden?!

Enligt uppgift var det 4 araber som rånade den gamla kvinnan. Men alla är väl lika värda och det kunde så klart också varit svenskar som gjort detta… Men seriöst, om man får skriva så, vad är det för jävla pack som kommit till Sverige?

På twitter går det fort, en nyhet blossar upp, RT:as och diskuteras ett par dagar, sen går man vidare. Men inte denna gången. Efter rapporten om den 95-åriga kvinnan varnar Malmös polismästare, Stefan Sintéus, för fortsatta rån och att folk bör se sig omkring. Det fick mig att gå i taket:

85åringen

Alla gränser har passerats. Nu. Är. Det. Fan. I. Mig. Nog.

Det sorgliga är ändå att vi har, garanterat inte, nått kulmen vad gäller brottslighet och otrygghet, det kommer att fortsätta under överskådlig framtid. Det kommer att bli värre.

Vad fan har ni gjort med vårt trygga Sverige, politikerjävlar?

EDIT:

Hinner knappt posta detta inlägg förrän en följare på twitter upplyser om en 102-Åring som blev rånad hemma:

Årets rekord (hittills) är väl denna.

 

REKORD

 

/MickeK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s