Våldtagen? Förvänta dig inget från polisen

Det är illa ställt i Sverige. Blir du tjej, gud förbjude, våldtagen – förvänta dig ingenting från polisen. De har inte tid helt enkelt. Brottet är inte allvarligt nog. Ditt förstörda liv, din familjs våndor, det räknas inte… Det är inte illa nog, du får klara dig själv.

Föreställ er frustrationen, din dotter, våldtagen, ni vet vem gärningsmannen, eller än värre, gärningsmännen är. Ni anmäler svinet. Men polisen gör inget. De. Har. Inte. Tid.

Dina skattepengar går till annat. Till exempel till att importera män från klankulturer med helt sjuk kvinnosyn. Som våldtar din dotter. Det är helt horribelt. Sjukt.

Polisen har inte tid, det finns inte resurser. I SR Studio Ett i eftermiddags berättade en polis i Stockholm att man tvingas prioritera bort våldtäkter – man har fullt upp med mord och mordförsök, just nu utreds 100-110 mord och mordförsök, under ett år, i Stockholm.

Läs det en gång till… 100-110 mord och mordförsök i Stockholm på ett år. Dit prioriteras resurserna, våldtäktsoffer får klara sig själva, samhället sviker.

Hör polismannen berätta här, 30 minuter in:

Våldtäktsfall läggs på hög, men utreds inte

Inte nog med att polisen inte utreder våldtäkter, även i fall där gärningsmannen/männen är känd/a. I juni meddelades att våldtäktsoffer blir av med den vård de fått på specialistklinik i Stockholm. Den vården går istället till… sitt ner och andas lugnt… patienter med krigs- och tortyrtrauman. Alltså till invandrare. De har det säkert inte lätt, men varför prioriteras utlänningar framför svenskar, i Sverige?

Länk:
Våldtäktsoffer blir av med den vård de fått på en specialistklinik i Stockholm

Man slår inte på en som redan ligger. Man gör bara inte det. Detta är bara ännu ett exempel på hur sjukt politiker prioriterar. Man pissar på de gamla. Man pissar på våldtäktsoffer. Det är skamligt.

Polisen lägger ner 13 våldtäktsbrott per dag. Ofattbara siffror. Varje dag får 13 våldtäktsoffer beskedet; vi lägger ner utredningen. Vilket hån. Vilket. Jävla Hån.

Polisens facit: 13 nedlagda våldtäktsärenden – per dag

Framtiden ser inte ljus ut heller, snarare tvärtom. Laglöshet råder. Vi fortsätter importera män från klankulturer, trots att konsekvenserna nu inte går att förneka, inte ens för de mest naiva och verklighetsförnekande. Många betalar priset, våldtagna tjejer, men även rånoffer, blåljuspersonal som attackeras, personal på sjukhus och vårdcentraler som hotas av invandrade män.

Sverige är på väg åt fel håll, förändring är ett måste och det kan inte dagens politiker leverera – de har inte förstått, eller vägrar erkänna, grundproblemet:

Massinvandring från utomeuropeiska klankulturer.

Så vad krävs? Till att börjas med:

 1. Stäng gränsen, på riktigt, för asylinvandring
 2. Gränskontroller på alla som stiger innanför Sverige gräns, över allt
 3. Utvisa de som fått avvisningsbeslut
 4. Sätt utvisade i förvar tills de kan utvisas
 5. Hårdare straff
 6. Minska bidrag till invandrare kraftigt, man ska förtjäna rätten till vår välfärd
 7. Styr om resurser som frigörs från invandringsrelaterade kostnader till välfärdens kärna

Ja, mycket behöver göras och det fort. Läget är akut men tyvärr har vi en handfallen vänsterregering och en opposition som inte är värd att kallas för opposition. De bekymrar sig mer om hur de ska hantera SD än hur landet ska räddas.

Det ser onekligen illa ut. Riktigt illa.

/MickeK

 

 

En reaktion på ”Våldtagen? Förvänta dig inget från polisen

 1. Polisen är ”väldigt på” när det gäller att skriva HMF anmälningar …–Nyligen såg jag hur poliser bankade s.k. nynazizter blodiga trots att dom var handbojade…
  Antar att det var killar som ville säga ifrån om tsunamin av asylmissbrukare…och då blir poliser rasande..börjar mopsa sig och käfta…får dom svar på tal hamrar batongerna som trumpinnar över oskyddade huvuden…..jag undrar när polisen öppnar skarp eld mot dissidenter ?? Det kommer !!
  Löfven och hans Pol Pot kompisar i VPK har redan KZ läger klara dit dissidenter skall plågas till döds av Daniel expo Poohl & Co

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s