Man vill inte tro det är sant

Jag såg en tweet, en tweet i mängden, en som berättade ännu en historia om vansinnet som pågår i Sverige i kölvattnet av massinvandringen.

Jag tänkte först, kan detta verkligen stämma. Googlade snabbt och såg att det gjorde det. Lade ut en tweet själv om det:

Nacka kommun i Stockholm har köpt 3 bostäder – för 13.950.000 kr – till en man med 3 fruar


Moderate riksdagsmannen Jan Ericson tvivlade på sanningshalten:

ERICSON

 

Jag tror att många tvivlar på såna här historier. Faktum är att många i Sverige inte har en aning om vad som pågår. Folk i gemen är så där lagom intresserade av politik, de röstar (om ens det) vart 4:e år, ofta på samma parti som de alltid röstat. Är de osäkra kastas ett fläskben ut åt dem så är rösten säkrad.

Mainstreammedia gör inte sitt jobb, så mycket vansinne i det här landet som folk inte vet om. Man kan läsa om allt möjligt på alternativa medier och diverse bloggar, som den du läser just nu. Jag undrar hur opinionssiffrorna hade sett ut om folk hade varit mer välinformerade om vart deras skattepengar går?

Det är bostad, bidrag, ICA-kort laddade med 1000-tals kronor och körkort som betalas av skattebetalarna som de ”nyanlända” kan ta del av:

MAJJA

Det finns åtskilliga såna här anekdoter att läsa om i sociala medier, alternativ media och bloggar. Mycket kan bekräftas genom snabb källkritik, ibland krävs lite mer research. En del kan inte bekräftas, varför? Ibland kanske det inte är sant. Men det som är riktigt skrämmande är att folk inte vågar stiga fram ur sin anonymitet och berätta som det är, man är rädd om vänner och försörjning. Media är ointresserade av att berätta, helt enkelt för de är lika skyldiga de som politiker från 7 partier som ställt till med eländet. Man mörkar så mycket det går för att skydda sig själv – och den stora massan i Sverige är oupplysta. Twitter och andra (alternativa) medier når många men långt ifrån alla.

Svensken vaknar först när de själva är drabbade, men då är det för sent, det går inte längre att vända utvecklingen. Där är vi idag, det är kört. Sverige är förändrat i grunden, det blir aldrig sig likt.

Jag säger det, fy fan vilket jävla land vi lämnar över till våra barn! Jag gör i alla fall mitt för att förklara för den nya generationen hur Sverige en gång var (homogent och tryggt) och varför det blev som det blivit. Att man inte ska ta allt för givet.

Skolan lär ut att man ska vara ”källkritisk”. I utbildningen talar man om medier man ska vara ”källkritisk” mot. Jag upplyser dem om att källkritik INTE är att dissa en källa, utan att försöka bekräfta informationen OAVSETT källa.

Så hur var det nu med Nacka? Stämmer det? Vi får kolla källorna:

Nacka fortsätter att köpa bostadsrätter


Mats Gerdau, kommunstyrelseordförande i Nacka:

GERDAU

 

Emilia Krunić på twitter:

3 fruar och 16 barn! Undrar hur mkt bidrag de drar in varje mån? Det är ohållbart; nyanlända kan inte få obegränsad tillgång till välfärden.

16BARN

 

En till tweet av Emilia Krunić:

Ja, två personer jag känner har kollat på Ratsit enligt de markerade adresserna.

Nacka stöder alltså polygami (månggifte), men enligt uppgift är polygami lagligt:

”– Grunden är att svensk lag i princip erkänner utländska polygama äktenskap, säger Göran Lind, professor i civilrätt vid Örebro universitet.”

Läs mer här:

Månggifte – en framtidsfråga för Sverige

Så flata är vi i Sverige. Alla ska ha rätt till vår välfärd, det ställs inga krav utan det är bara att ta för sig. Månggifte ses mellan fingrarna, precis som barnäktenskap (artikeln från 2016):

132 gifta barn i Sverige – 65 i Malmö

2017 kom så regeringen på att man borde ”tillsätta en utredning” om att förbjuda barnäktenskap:

Lag mot barnäktenskap ska snabbutredas

Och medan regeringen utreder, media mörkar, svensson är ovetande, så fortsätter vansinnet i Sverige, dag efter dag efter dag…

Edit:

Per Gudmundsson verifierar:

/MickeK

13 reaktioner på ”Man vill inte tro det är sant

 1. Det går fort åt fel håll. Undrar när de verkliga kostnaderna för denna flathet kommer att redovisas. Säkert inte före det är för sent och då bara med ett konstaterande om att ”vi har varit naiva”.

  Gillad av 1 person

  • Ja, tyvärr är det kört för gamla Svedala! Det är så sjukt så sjukt, hur f-n
   är det möjligt att förstöra ett helt land på detta viset.
   Hjärntvättade idioter med de rätta ”värdegrunderna” har förstört allt!

   Gillad av 1 person

   • alltså ; om någon politiker / PK fjant snackar om asylmissbrukare som ; ” flytt för sina liv” till Sverige ..blir jag så ilsken att jag får uppbåda alla krafter för att inte klappa till vederbörande.

    Gillad av 1 person

 2. Klart det går att vända, dra in nästan alla bidrag till nyanlända lyxflyktingar, + erbjud inga bostäder alls, mer än nödbaracker, dvs värme, tak över huvudet, och mat så de klarar sig + en liten fickpeng, samt att detta ska gälla de riktiga flyktingarna, de ekonomiska som bara kommer för alla pengar och bostad de får ska inte få ett skvatt, de får betala själva + automatiskt ej uppehållstillstånd för dessa..

  På så sätt blir bidragsparasiterna ej kvar i landet.. klart det går att vända allt annat är dumheter att påstå
  Flyktingar, nyanlända dvs alla ej svenska medborgare som gör brott, är det utvisning och stopp för ALLA bidrag och förmåner som gäller..

  Gillad av 1 person

 3. Fy fan alltså .. då kan klippans kommun köpa en bostadsrätt till vår son då ??nä just det han får inget socialbidrag inga matpengar inget jobb inget körkort , cykel el träningskort .. va fan är detta . Han är ju svensk han får ingenting

  Gillad av 1 person

 4. Varför protesterar inte Nackaborna ?? Varför inga som ockuperar kommunkontor , blåser i visselpipor ?? Slår i grytlock ??
  Dessutom kan jag meddela Herr kommunalrådet att ; MAN KAN SKITA I ORÄTTFÄRDIGA LAGAR SKAPADE AV EN ORÄTTFÄRDIG REGIM !!!

  Gillad av 1 person

 5. Det tar slut när det inte finns några skattebetalare kvar. Inga Nysvenskar har några planer på att bidra utan endast konsumera skattebetalarnas pengar.
  Enligt ett inlägg jag läste får nysvenskar inte
  Enligt Koranen men det är också förbjudet att ta emot bidrag. Jag får inte ihopa detta.

  Gillad av 1 person

 6. Pingback: Riksdagsmot reagerar på mitt inlägg | Micke K - En Röst i Sverige

 7. Pingback: Sverigebilden, jag skäms som svensk | Micke K - En Röst i Sverige

 8. Pingback: Besittningsrätten ger nyanlända rätt bo kvar i kommunerna | Micke K - En Röst i Sverige

 9. Pingback: Katastrofen är här | Micke K - En Röst i Sverige

 10. Pingback: Nackaborna drar nitlotten igen | Micke K - En Röst i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s