White flight – slut med det nu

Sverige har under många år haft en stor bidragsinvandring och med det följde segregering och ”utanförskap”. Dessa invandrarområden tyngdes tidigt av kriminalitet, ett fenomen som idag har exploderat (!) och är värre än någonsin.

Sakta men säkert gick det upp för gemene man att vi inte har ett samhälle, vi har idag parallella samhällen. Politiker har pumpat in åtskilliga miljarder skattekronor i verkningslösa åtgärder och det har skett utan analys och därför har man fortsatt på samma linje. Svenska folket har försäkrats om att allt kommer att bli bra; ”vi behöver bättra på integrationen”.

Svensken har köpt pratet om integration och gladeligen fortsatt rösta på samma partier som skapat detta kaos. Det intressanta är att alla dessa goda människor som varit, och är, för en stor bidragsinvandring ändå inte vill bo blande dessa människor de välkomnat hit.

Svensken flyttar ut när invandrarna flyttar in

Undersökningar visar att svensken ”röstar med fötterna”. Ett uttryck som helt enkelt betyder att man röstar på fortsatt invandring men flyttar från området man bott i när det blir förmånga invandrare som flyttat in. Det har visat sig att svensken, även dessa goda människor, är så allergiska mot mångkultur och ”berikning av samhället” så att redan när 3-4% av ett område består av invandrare så börjar flykten – eller White Flight.

När andelen utomeuropeiska invandrare överstiger 3-4% flyttar svensken

Så här har det sett ut under många år och därför har många områden ”gettoiserats”. Personligen kan jag nämna ett flertal områden i Göteborgsområdet, som ännu på 90-talet var ”helt ok”, idag hör till ”utsatta områden” eller ”särskilt utsatt område” i Sverige. Tynnered och Opaltorget (i Västra Frölunda i sydvästra Göteborg) är ett sådant område, det finna många fler.

White Flight – det är slut med det nu

Ja nu är det så många invandrare som kommit till vårt land så nu finns det ingenstans att ”fly” längre. Jag pratade här om dagen med en mäklare om man kanske skulle flytta till Hovås (välbärgat område strax utanför Göteborg) och han svarade att ”det spelar ingen roll längre vart man flyttar, runt 50% av spekulanterna på villor i Hovås idag är invandrare”.

Så vi kan konstatera att nu är tiderna slut när svensken kunde flytta till ett homogent område, vi är ett mångkulturellt samhälle idag och även ”de goda” får leva med det, inte heller de kommer undan invandrarna idag.

Vi får det samhälle vi röstar på – och nu har vi fått det. Like it or not…

/MickeK

3 reaktioner på ”White flight – slut med det nu

  1. ”det spelar ingen roll längre vart man flyttar, runt 50% av spekulanterna på villor i Hovås idag är invandrare”.

    Finns kanske andra länder ?

    Gillad av 1 person

  2. Det finns en halvmiljon tomma bostäder runt om i Sverige. Mestadels på landsbygden och de är billiga. Sälj villa/lägenheten i staden, så har du råd att köpa och renovera på landet. Landsbygd och glesbygd har en homogen befolkning och kommer alltid att ha det, då invandrare oftast/alltid är stadsbor och vad så även innan de kom till Sverige. White flight räddar landsbygden!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s