Tack polisen, tack göteborgare!

Veckan fram till NMR-demonstrationen har varit ett helvete. Faktiskt. Många har varit oroliga för hur vår stad skulle se ut ikväll, imorgon. Sönderslagen. Braskande rubriker i media. Autonoma vänstern som varit nöjda med hur de förstört. NMR nöjda över hur bra de sett ut när, återigen, autonoma vänstern gör bort sig.

Det har nästan känts som att media velat att det skulle gå åt helvete. De har i princip försökt hetsa upp en stämning och suktat efter blod!

Men nu blev det inget av detta, eller i alla fall nästan inget – med tanke på vad man förväntade sig så blev det rätt lugnt.

Poliser från Norrland, Stockholm och Skåne rapporteras ha kommit till vår stad och hjälpt Göteborgspolisen. Tack! Tack för ett kanonjobb polisen!

Och tack alla göteborgare, som stod upp mot galningarna i AFA / gatuvänstern! Efter att polisen stoppat NMR från att marschera vidare – de följde inte direktiv – så fortsatte gatuvänstern med sitt sedvanliga våld. Att NMR demonstrerade var uppenbarligen bara en ursäkt för dem att komma till vår stad och förstöra och slåss.

Jag har sett bilder och rapporter på:

  • Vänstern med stenslunga
  • Vänstern som stormat mot poliser
  • Vänstern som brutit loss gatustenar för att kasta mot polisen

Men jag har också sett positiva rapporter och filmat material på GÖTEBORGARE som attackerat AFA / Vänstern med kraft och talat om för dem att vi inte vill ha deras skit i vår stad! Vi vill inte ha en förstörd stad, vi vill inte se idioter kasta sten mot polisen som skyddar vår stad!

Filmklipp på Youtube som visar när göteborgare attackerar stenkastarvänstern:

ORDINARY SWEDES ATTACK ANTIFA!!!

Så än en gång, tack poliser från hela Sverige! Tack göteborgare!

/MickeK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s