Dags att tala klarspråk

När invandring och brott debatteras anför vänstern och invandringsliberala krafter ofta att man inte ska skylla på invandrarna. Frågan är vad de menar?

Med utredningar som ligger på hög hos Malmöpolisen, med 45 mord i Stockholm – hittills i år och 19 våldtäkter per dag i Sverige, en ökning med 14% sen 2016 då över 6000 våldtäkter anmäldes och en stor del av våldtäkterna numera är överfallsvåldtäkter med utländska gärningsmän, ska man då relativisera invandrade individers skuld i dessa brott?

Nej, självklart inte säger jag!

Listan kan göras längre, det finns hur mycket som helst av brottslighet i Sverige som är en direkt följd av invandring från utomeuropeiska, icke västerländska kulturer:

  • Rån
  • Inbrott
  • Misshandel
  • Bilbränder
  • Attacked mot blåljuspersonal
  • Osv

Det är dags att tala klarspråk nu, politiker och media måste sluta låtsas som det regnar. Det har gått snabbt utför sista åren och inte ser det bättre ut närmsta åren, med tanke på all invandring vi har haft senaste 5-6 åren.

Hittills i år har 27.706 personer fått asyl och 32.619 uppehållstillstånd på grund av anhörig – hur många fler våldtäktsmän, rånare, mördare osv kommer bland dessa?

Så politiker och media, börja tala klarspråk och gör något åt detta!

/MickeK

En reaktion på ”Dags att tala klarspråk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s