Man orkar inte ta in mer…

Sista dagarna har, precis som vanligt alltså, varit tunga nyhetsmässigt. Hur mycket skit ska man orka ta in liksom? Det har gått så jävla långt – det har blivit normaliserat – att man kan knappt gäspar längre när en skjutning eller ett mord sker.

Idag ska det till något extraordinärt innan twitter exploderar, när nyheter sprids till 10.000-tals människor på nolltid. Ett mord i Järfälla? Blir knappt en rubrik i media. Twitter gäspar lite förstrött,”jaså, en till skjutning, en till död…”. Det är på den nivån det är och det är riktigt skrämmande att det har blivit så.

Men så i veckan dök det upp ett par nyheter igen som fick flödet att gå igång rejält – och man förstår varför. Två syrier kidnappar en kvinna, tvingar henne ner i en källare under vapenhot, tvingar henne att klä av sig, spolar henne med kallt vatten och våldtar henne sedan flertal gånger. Fler män ska ha varit närvarande men åklagaren kommer inte åt dem. Först dagen efter fritas kvinnan av polisens insatsstyrka och en av syrierna lyfte vapen mot polisen, enligt uppgift.

Nu får de sitt fängelsestraff och kanske, men bara kanske, utvisning efter det. Det beror lite på hur läget är i Syrien, vi måste ju så klart tänka på de här neandertalarnas säkerhet. Så om läget i Syrien inte tillåter det så får de stanna i Sverige när de kommer ut. Och ut kommer de, med rabatt. Ja, du läste rätt. De fick rabatt, de var ju så unga och dessutom fick de en utvisningsdom som kanske kommer att följas, eller inte. Då måste man ge de stackars pojkarna lite rabatt på tiden de ska sitta inne.

Hur i helvete kan det vara så här? Rabatt? Det är så sjukt och vidrigt så jag hittar inte ord längre! Det är ett hån mot offret och hennes anhöriga! Ett liv förstört för hon som dessa as våldtog och hennes anhöriga. Fan ta er, ni som bestämmer straffrabatter!

En annan nyhet som fick folk att koka var den om invandraren som nu är en dömd sexförbrytare, efter att ha gett sig på en 14-årig flicka. Det tycks vara vanligt bland vissa utlänningar att ge sig på småflickor, men alla är ju lika mycket värda, alla kulturer är lika bra  osv.. ja ni fattar vad jag menar… Hur som helst, denna sexdömda pedofil togs i försvar av svenska kvinnor och de misstrodde den 14-åriga flickan. Det gick så långt så att företrädare för nätverket #jagärhär fick gå ut och ta avstånd. Det tycks som att vissa kvinnor, sannolikt en del batikhäxor, inte klarar av att se några fel hos individer (män) från vissa kulturer, oavsett om de är dömda sexförbrytare. De vill försvara och relativisera in absurdum. Kan ni tänka er hur de här tanterna hade reagerat om t.ex. en SD:are hade dömts för utnyttjande av minderårig flicka från, låt säga Syrien? Då jävlar hade det blivit liv på tanterna…

Ja det är inte klokt hur Sverige blivit. Våldtäkter, skjutningar och mord på löpande band. Och nu tvingas man även ta del av helt sjuka debatter, eller vad sägs om muslimen som satt i TV och förklarade att det är helt ok med månggifte. Ja för männen då, kvinnan har naturligtvis inte samma rättigheter. Var är Gudrun Schyman nu undrar jag? Och alla andra feminister? Hur kan en muslim få sitta och försvara det värsta av patriarkat vi kan tänka oss och inte en av de så kallade ”feministerna” öppnar truten? Hycklare någon?!

En annan sjuk debatt i veckan var den om Bert. Ett par hemska avsnitt lades inte ut på SVT:S öppna arkiv. Det var mer än svenska folket skulle klara av – ansåg det statliga, uppfostrande SVT. Folk kan inte tänka själva, vänstern måste göra det åt dem, tycker vänstern (och de har makten över public service). Nu säger SVT att de till och med kan tänka sig att ta bort alla avsnitt av Bert som ligger ute. Kanske bäst, så ingen människa går och skadas av hemskheterna.

Det är nog bättre att svenska ungar får fortsätta konsumera nyheter om skjutningar, våldtäkter och annat skit som massinvandringen fört med sig. Men hemska Bert, det går inte, ungarna kan ju bli rädda, ja rent av skadade.

/MickeK

3 reaktioner på ”Man orkar inte ta in mer…

    • Tyvärr tror jag det kommer att bli ännu sämre innan det vänder – med tanke på att vi har en fortsatt stor utomeuropeisk bidragsinvandring och tillkommande anhöriginvandring.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s