Varför vänstern inte kallar en spade för en spade

Det finns en anledning till att vänstern i Sverige hycklar, till varför de inte vill kalla en spade för en spade. Anledningen stavas MAKT – Socialdemokraterna gör vad som helst för att stanna vid makten. Partiet går före landet.

Ingen har väl kunnat undgå att socialdemokraterna och deras propagandaorgan, Aftonbladet, har gått på offensiven mot SD, strategin är all in på nazistkortet, vilket jag skrev om tidigare här på bloggen:

Sossarnas strategi är all-in på nazistkortet

Socialdemokraterna vill ha makt och de är livrädda för att SD ska normaliseras. De smutskastar SD av en anledning och det är för att se till att Moderaterna och Alliansen inte ska samarbeta med SD – inte ens med passivt stöd. För om de skulle göra det är det kört för den socialdemokratiska makthemegonin.

Denna offensiv är en del i strategin att behålla makten. En annan del av strategin är att ljuga, förminska, relativisera och mörka om utomeuropeiska, icke västerländska, invandrares negativa påverkan på vårt samhälle. Dessa invandrare kostar stora summor skattepengar, de är kraftigt överrepresenterade i grova brott som våldtäkter, rån, mord och så vidare. Detta pratar vänstern gärna tyst om. Man vill inte kalla en spade för en spade.

Om någon kallar en spade för en spade dras maskineriet igång, brunstämplingen från partiets högsta ledning, från Aftonbladet (som agerar på order från S-högkvarteret) och deras svans på sociala medier har ingen pardon – kosta vad det vill, människor kan förlora vänner och försörjning, det bryr sig Partiet inte om, det viktiga är att de får behålla makten.

Man biter inte den hand som föder en är ett gammalt ordspråk – och det passar bra in på socialdemokraternas relation till invandrarna i Sveriges getton. Utan dem vore socialdemokraterna ingenting. Det finns en anledning till att man, inte bara vägrar kalla en spade för en spade, utan också att man bedriver en bidragspolitik som är skadig för Sverige – men glöm inte, den gynnar Partiet!

Bidragsinvandrare är handen som föder socialdemokraterna:

Tabell på röster på S, V och MP i Sverige så kallade no-go-zoner:

NOGO_RÖSTER

Många av dessa invandrare kan inte ett ord svenska, många är inte engagerade i samhället, de lever ju i ett parallellsamhälle – vilket jag tidigare skrivit om här.

Men socialdemokraterna står inte handfallna, ökända är ju deras röstskolor som har behandlats i flertal artiklar, bl.a här, här, här och här.

Smutskastningen och hycklandet från socialdemokraternas sida kommer inte att ta slut – av den enkla anledningen att de vill ha makten i första hand, Sverige och svenskarna kommer i andra hand.

/MickeK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s