Aktuellt Fokus: Jonasson åtalades för pedofilbrott

I Aktuellt Fokus skriver idag Kim Fredriksson, känd nazistisk avhoppare och numera, i många kretsar, (ö)känd vänsterextremist, att Patrik Jonasson, som nyligen blev rikskänd för att ha lagt fram sin medborgarutredning om sexualbrott, är utredd för sexualbrott mot barn.

Fredriksson skriver: ”När polisens IT-forensiker gick igenom de beslagtagna datorerna kunde de inte hitta något material med relevans för ärendet. Men det var inte allt; när IT-forensikern Ulrika Segelstad uttalar sig för tingsrätten står det klart att Patrik Jonasson hade ett stort antal krypterade filer som polisen inte lyckats dekryptera. Enligt Ulrika Segelstad var det tal om mycket stora filer som hade kunnat innehålla vad som helst.

Sajten Fria Tider uppgav 2014 att Fredriksson själv var åtalad för våldtäktshot. I en annan artikel från 2015 uppgav Fria Tider att han är dömd för kvinnomisshandel. Själv kallar sig Fredriksson, på sin hemsida, för ”antirasist”.

Möjligen är detta ett sätt att försöka skjuta budbäraren när budskapet inte gick att skjuta ner?

Fortsättning lär följa…

EDIT 2017-10-26 kl 22:50Jonasson kommenterar Aktuellt Fokus artikel på sin blogg:

Jonasson skriver: ”Citat från tingsrättens bedömning, s.8:”

”Målsäganden har samtliga berättat de haft Skype-samtal med en yngling eller ung man under 20 år. De har inte fått peka ut den man som de talade med, men det är utifrån deras uppgifter uppenbart att det inte är Patrik Jonasson som de sett under samtalen. Målsägandens berättelser ger således stöd för Patrik Jonassons uppgift

”Tingsrätten skriver vidare:”

”Åklagare har som förklaring anfört att Patrik Jonasson spelat upp en inspelad film // Målsägandenas berättelser talar dessutom, om något, för att det är den man som de sett som de chattat med.” Rätten tror alltså inte på åklagarens påstående om att jag skulle ha spelat upp någon slags film. Tingsrätten fortsätter, ”Målsägandenas berättelser ger stöd för att de haft skype-samtal med en ung man och inte Patrik Jonasson.”

//Citat slut

Mer om vad Jonasson skriver kan ni läsa på hans blogg.

/MickeK

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s