Vakna nu för fan politiker, medans något finns kvar att rädda!

Allt medan polisstationer attackeras med stenar, raketer och sprängämnen, polisers hem skjuts på med automateld så sitter riksdagens politiker och inbillar sig att Sverige kan fortsätta spä på utanförskapet med fortsatt stor bidragsinvandring från främmande kulturer. Det är jävligt skrämmande att politiker som styr landet är så förbannat handlingsförlamade!

Handling har konsekvens! När något man gör inte fungerar och / eller ger önskvärt resultat så säger väl sunda förnuftet att man då framåt agerar annorlunda? Tydligen fungerar inte detta på politiker i Sveriges riksdag? Varför vägrar de se och förstå?

Vrider man på kranen för att spola mer vatten om diskhon rinner över? Eller stänger man av och fixar i ordning resultatet av läckan så man inte orsakar skador i hemmet? Är det så svårt att förstå att man inte kan fortsätta låta vattnet forsa när man redan har vattenskador som dessutom förvärras?

Morgan Johansson vill inte sätta ner foten, problem ska lösas genom att ”minska samhällsklyftorna”. Ja men lycka till Mållgan! Lycka till i din naivitet och inkompetens! Sverige går sönder och du ska minska samhällsklyftor! Sitt lugnt i båten nu poliser, låt oss bara minska samhällsklyftorna så blir det här nog bra!

Moderaterna låtsas som att de gjort en totalsvängning men det är bara tomma ord, de inbillar sig att vi kan fortsätta med Reinfeldts öppna-hjärtan-politik, det är ju vad Johan Forssell tror! Deras åtgärder är allt för lite och alldeles för sent, moderaterna har inte förstått någonting – det skrev jag om här och här.

Det är helt ofattbart att politiker är så förbannat ryggradslösa så de inte sätter ner foten när samhällets våldsmonopol eroderar. Ser ni inte vad som händer med Sverige??!! Ser ni inte vart vi är på väg – och det går fort nu! Riktigt fort! Tomma floskler som ”attack på samhället och demokratin” och annat trams, vet ni vad, buset lyssnar liksom inte på det! De förstår inte det språket, de förstår bara våld! När ska ni förstå att man inte kan möta intolerans med tolerans?

Vakna nu för fan politiker, medans något finns kvar att rädda!

/MickeK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s