Aftonbladet har lite att förklara

Alla har vetat det länge men nu har det hänt, Arbetaren hängde igår ut Fredrik Virtanen, Ehsan Fadakar, Soran Ismail och Oisín Cantwell i offentligheten, nu kan de bespottas öppet och det händer redan på twitter och andra sociala medier.

Dessa så kallade ”feminister” är inte ett dugg bättre än den förra polismästaren i Uppsala, Göran Lindberg, också känd som ”Kapten Klänning”. Alla är de av samma skrot och korn, värsta sortens kvinnoförnedrare – som samtidigt gjort karriär på att låtsas var feminister och antirasister. De har inte missat en chans att spy sin galla över SD och folk i allmänhet som har haft något kritiskt att säga om invandrings- och integrationspolitiken.

De har varit högt aktade profiler på Aftonbladet, där de fått hållas trots att de så klart vetat om hur dessa ursäkter till män har betett sig. Man kan anta att de dragit in en och annan krona till tidningen och setts som ”oumbärliga” och har därför fått svina på med chefers och medarbetares goda minne.

Arbetaren skriver, och jag håller med varenda ord:

”Jag började med att berätta om Göran Lindberg, den feministiska polisen som var en utpräglad kvinnohatare. I min värld är inte de manliga ”feminister” som kvinnor nu vågat berätta för såväl Arbetaren som andra medier och polisen om – till exempel Fredrik Virtanen, Ehsan Fadakar, Soran Ismail och Oisín Cantwell – mycket bättre än den gamle polischefen. De skor sig på kvinnokampen, använder den för att få yrkesmässiga fördelar och anser, eftersom de är så goda feminister, att de har rätt att bete sig hur fan de vill mot kvinnor. Sådana män ska man snabbt dra ut i ljuset och lagföra.”

För mig är det ofattbart hur såna här svin får hålla på och hållas. Det krävdes att deras offer klev fram och berättade hur illa de blivit behandlade för att de skulle få stå vid skampålen. Innan dess skyddades dessa ”män” av Jan Helin, Sofia Olsson Olsén, Anders Lindberg, Karin Pettersson, Lena Mellin och övriga på Aftonbladet.

Dessa personer, på Aftonbladet, som har skyddat dessa kvinnoförnedrare, knarkare och våldtäktsmän har ett och annat att förklara:

Hur kunde ni? Hur fan kunde ni med att skydda dem? Hur? Ni är skyldiga deras offer, era läsare, svenska folket, alla ni smutskastat genom åren, inte minst SD:are, en förklaring och ursäkt! När kommer den?

/MickeK

2 reaktioner på ”Aftonbladet har lite att förklara

  1. Pingback: ”Våldtäktsmän stod i spetsen för den moralkamp de deltog i” | Micke K - En Röst i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s