20 män inblandade i gruppvåldtäkt – polisen hinner inte med

Tre män åtalas för våldtäkt och två för medhjälp, ytterligare 15 män kan ha varit inblandade i gruppvåldtäkten mot en 30-årig kvinna i Fittja, Stockholm, i förra året.

Trots att polisen identifierade flera misstänkta gärningsmän redan förra året dröjde det ända till juni i år innan de första kunde gripas. Orsaken var resursbrist. Detta rapporterar tidningen Metro. Att inte detta är förstsidesstoff i riksmedia visar hur avtrubbade folk är i Sverige idag.

Samtidigt skriver bland andra Expressen att 50 outredda våldtäktsfall ligger på hög – bara i södra Stockholm, outredda på grund av resursbrist – i samtliga fall finns utpekade gärningsmän.

Anledningen är resursbrist hos polisen rapporterar alltså media. Om vi talar klarspråk så kan vi konstatera att detta är ännu ett resultat av många års oansvariga massinvandring. Polisen har fullt upp med skottlossningar och mord, där gärningsmännen uteslutande är invandrare, eller födda i Sverige, uppvuxna i invandrargetton där andra lagar och regler gäller än de som står i lagboken.

Allt färre våldtäkter leder fram till åtal och fällande dom. Under 2014 ledde 20 procent av våldtäktsanmälningarna fram till åtal, 2015 var siffran nere i 14 procent.

Under 2016 hade siffran sjunkit på nytt – till 11 procent

ÅTAL

Enligt polisen läggs 13 våldtäktsärenden ner per dag, skrev SvD i juni i år. Hur många fler kvinnor och familjer ska offras innan inkompetenta politiker vaknar?

/MickeK

3 reaktioner på ”20 män inblandade i gruppvåldtäkt – polisen hinner inte med

 1. Men polisen har tid med HMF anmälningar.!!!..någon pensionär irriterats på hur n*grer uppför sig i en buss och fräser ifrån , eller en pensionär som skrivit ett FB inlägg , eller Dan Parks klipp & klistra provokationer i Malmö för ngt år sedan..Till Malmö kom Nationella Insatsstyrkan och såg så viktiga ut när dom bar ut bilderna..och så grep man galleristen och Park.
  Jag fattar inte hur poliser kan se sig själva i spegeln ??Skäms dom inte ? Vet poliser ingen levandes hut ??
  Poliser vet hur verkligheten ser ut , men ryter inte ifrån ?
  Fy skäms poliser !
  Om jag råkar ut för brott löser jag det själv – så sur är jag !
  Blir jag mördad -så är budskapet till polisen ; ” besvära er inte ” !!
  Mina anhöriga löser det själva !


  Förr var jag positiv till poliser , men efter att ha sett hur poliser tar selfies med asylmissbrukare , hur poliser jagar gamlingar för HMF , eller hur poliser låter batongerna formligen hagla över flygbladsutdelare från Nordfront , men viker ner sig totalt för stenkastande utlänningar…så har dom förlorat mitt förtroende och jag helt tagit min hand ifrån poliser.
  Så , som sagt , råkar jag ut för brott ; ” Inget besvär för min skull ” poliser !!

  Gilla

 2. Pingback: Våldtäkten i Fittja med 20 misstänkta: En man såg alltihop | Micke K - En Röst i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s