”Våldtäktsmän stod i spetsen för den moralkamp de deltog i”

Inser dumma människor sin egen dumhet? Inser inskränkta människor sin egen inskränkthet? Tyvärr läser de inte detta. De läser Aftonbladet, Expressen och DN.

Detta skriver Stefan Torsell på sin Facebooksida – efter att tidningen Arbetaren lade ut namnen på Aftonbladets medarbetare som sexuellt ofredat/våldtagit kvinnor: Fredrik Virtanen, Ehsan Fadakar och Oisín Cantwell (även Soran Ismail namngavs). Jag skrev om detta här.

Fortfarande gör mainstream media vad de kan för att mörka dessa historier. Ingenstans kan man läsa om vidrigheterna som dessa ”män” utsatt kvinnor för.

Torsell skriver vidare:

I tidningen Arbetaren, en syndikalistisk tidning jag en gång prenumererade på när det var Sveriges främsta kulturtidning, har nu nämnt de namn på Aftonbladet som bör åka dit. Det är journalister som samtidigt som de förde den antirasistiska och feministiska kampen ägnade sig åt våldtäkter, övergrepp och förtryck.

De hade en ton mot hederliga människor som var nedlåtande och oförskämd.
Deras stil verkade sadistisk.

Jag skrev ofta om en av dem Oisin Cantwell och nämnde Fredrik Virtanen som dåliga exempel. Jag har också läst Ehsan Fadakar. De skrev förföljelsekrönikor i Aftonbladet om påhittad rasism.

Oisin skrev falska artiklar för att hugga mot SD. Mer än en gång analyserade jag hans falska texter.

Dessa personer, som nu har skiljts från sina befattningar på Aftonbladet, har fått styra debatten under många år. Politikerna lyssnade på dem. Stefan Löfven poserade glatt med Virtanen. Deras redaktionskollegor visste vad de sysslade med. Ändå ställde hela chefsskapet på AB upp för dem och lät dem fortsätta med sina förföljelser av människor under mottot antirasism.

Dessa män hade en plattform få förunnat, allt de skrev tog många som sanning, även i regeringskansliet, ja till och med statsministern (vem minns inte när Löfven nämnde riksstollen Arnstad som ”historiker”…).

Det är en lättnad att de nu ”åkt dit”, att de bränt sina broar. Tyvärr sprider andra deras sanningar om SD och etablissemanget gör allt vad de kan för att hålla locket på.

Hela inlägget från Stefan Torsell kan ni läsa på hans FB-sida.

/MickeK

2 reaktioner på ””Våldtäktsmän stod i spetsen för den moralkamp de deltog i”

  1. Själv har jag inte upphört med att läsa vad dessa drakar skriver. Å andra sidan har jag alltid haft en viss distans till deras alster.

    Gilla

  2. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
    ”Herr” Löfvéns expert Henrik Arnstad verka vara en av de tongivande som informator fast han inte alls i nuvarande skede har ägnat sig åt dessa excesser. då mer på det politiska planet och tafsat på det svenska folkets heder.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s