De kommer till vårt land och väntar sig att bli uppassade

Det kokar i leden, det går upp för allt fler svenskar vad det är för ”kravmaskiner” som kommit till Sverige. Ja på annat sätt kan jag inte uttrycka det när ekonomiska migranter inte är beredda att ta ansvar för sin egen skit, utan förväntar sig uppassning.

När till och med mainstream media, senast i form av Aftonbladet, börjar rapportera om bortskämda ekonomiska migranter som kommer till Sverige och förväntar sig att bli uppassade – och blir det inte det så klagar de högljutt – då har det gått långt (och det har det).

Peter Kadhammar på Aftonbladet besökte ett boende där migranterna klagade på allt möjligt. Lite från dialogen för att ge en bild:

”Jag kan inte koncentrera mig på mina studier”, säger Subhi, Kadhammar föreslår att han kan studera på biblioteket. Men det tycker inte Subhi, transporterna är ju så besvärliga. Kadhammar frågar om inte skolan där de studerar svenska har ett bibliotek. Inget svar på det…

Subhi fortsätter med sitt klagande; ”Vi är 45 personer här. Hur ska jag kunna städa åt 45 personer?” Kadhammar föreslår att städningen nog går fort om alla 45 hjälps åt.

En annan av migranterna klagar på att det är svårt att sova när tvättmaskinen är igång. Är de så förbannat tafatta så de inte kan komma överens om enkla regler, som att inte tvätta på vissa tider?

Under Kadhammars besök på boendet är tre städerskor upptagna med att städa efter dessa ”kravmaskiner” (ja ursäkta uttrycket en gång till men de beter sig som ordet beskriver). De städar toaletter, korridorer och duschutrymmen och de kommer till boendet två gånger per dag. Ändå klagar de unga männen på att det är smutsigt. Har de aldrig funderat på att man kan ta en trasa själv och torka rent efter sig?

Jag undrar verkligen, är det ingen som talar om för alla dessa män som kommit och kommer till vårt land att här har var och en ansvar för sig själv? De beter sig som bortskämda snorungar, ställer krav och gnäller om de inte får det de vill.

Är det så förbannat illa i Sverige så är det faktiskt inte svårare än att ni tar samma väg ut som ni kom in! Här har de alltså flytt från krig och elände (jo tjena!) till Sverige och klagar på att ingen städar toaletten efter dem? Jag har inga problem med att tycka och säga, passar det inte, så snälla, åk hem igen!

Åtskilliga rapporter, i skriven form och videos finns tillgängliga där det framkommer vad det är för människor som kommit till vårt land, där de lever på vår bekostnad, och har mage att klaga på ta-mej-fan-precis-allting!

Denna video exemplifierar väl vad Kadhammar rapporterade om, de undrar om de kommit till Sverige så dåligt som de blir behandlade. Sätt dig ner och andas innan du tittar på videon, risk för blodtryckshöjning…

 

Dags nu att någon talar om för dessa män att det inte bara är att komma hit och förvänta sig att få allting…

/MickeK

5 reaktioner på ”De kommer till vårt land och väntar sig att bli uppassade

 1. Vi skall dock ha i minnet att dessa ofta enfaldiga och outbildade blivit lurade av smugglare att satsa hela sitt kapital på resan. I Arabiska länder visar man filmer där ledande politiker som Fridolin,,Reinfeldt , Löfven , sprutar floskler som att ” vi bygger inga murar ” öppna era hjärtan, alla behövs ” osv..tillsammans med bilder på REFUGEES WELCOME .
  Många har trott på falska uppgifter.
  Det vore rimligt att dom som lurat hit asylmissbrukarna får bekosta deras hemresa.
  Dom aktuella partiernas/ organisationer/Stiftelser tillgångar / partistöd bör utmätas och pengarna gå till att hjälpa människorna hem igen.

  Gilla

 2. Alltså man mår ju dåligt av det hära … !! Hur dum får man vara för att inte fatta att dessa människor inte kommer bidra med något till Sverige och svenska samhället? Dom är ju inte ens interesserade av det. Och hur dumma är dessa migranter?? Alltså dessa i artikeln. Dom vill att det ska städas, det kan dom inte göra själva tydligen, och sen vill dom inte bo kvar på detta boende utan dom vil ha lägenheter. Men hur i fan tror dom att det blir om dom ”får” lägenheter då?? Att det ska komma någon från kommunen och städa för dom eller?? Man får lust att smälla till någon …

  Gilla

 3. Jag levde under dödshot från en psykopat för några år sedan. Till slut blev jag så psykiskt nedbruten så att jag varken vågade eller orkade befinna mig i min lägenhet längre. Så jag packade en väska och flydde hem till min familj och där blev jag liggande på en soffa i över ett år innan jag återfick styrkan att flytta hem igen. Det absolut viktigaste var tryggheten och att jag åtminstone kunde slippa den värsta oron. Att jag låg på en soffa och inte vågade sätta foten utanför dörren var inte något som jag ens reflekterade över. Jag var relativt trygg – det var allt som betydde något. Jag hade bott i ett förbannat tält i någons trädgård om jag bara slapp den otryggheten som jag kände.

  Dessa människor påstår alltså att de har flytt från krig och förföljelse. Deras upplevelse borde alltså vara minst 10 resor värre än min och att befinna sig i trygghet borde vara 10 gånger mer förlösande. Men nej, det finns tydligen inte ens i deras tankar. De gör inget annat än gnäller och kräver. De är bara en packe otacksamma jävla lögnare. Det är så extremt tydligt att de inte har flytt från något. De har förväntat sig något och rest till något, blivit besvikna och vet exakt vad de ska göra och säga för att till slut få vad de önskar. Och i det här korkade jävla landet så fungerar gnället uppenbarligen förbannat bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s