Har du partibok får du betalt för att sexuellt ofreda kvinnor

Vilken sjuk rubrik! Ja visst är det, men tyvärr är den sann. S-politikern Roger Mogert avgick som kultur- och stadsbyggnadsborgarråd i Stockholm efter anklagelser om att sexuellt ha ofredat kvinnor.

Mogert sade själv, enligt stockholmdirekt.se: ”- Jag har betett mig på ett sätt som är oacceptabelt, jag har fått de här kvinnorna att känna sig utsatta. Jag är djupt ledsen för det och vill be de här personerna om ursäkt

Ett erkännande alltså. Mogert avgick i torsdags (23 november) och nu avslöjas alltså att han får en ”fallskärm” på 4.812.000 kronor före skatt, utbetalt under fem år. Notan betalas av Stockholms stad så det är alltså Stockholms skattebetalare som får se till att Mogert får fortsätta leva i överflöd – och detta som ett resultat av att han betett sig som ett svin och ofredat kvinnor.

Jag hittar faktiskt inte ord, svina och trakassera kvinnor och få flera miljoner i ersättning för det. Är det lite kuk i Mogert (!) så tackar han givetvis nej till ersättningen. Men det tror väl ingen att händer…

/MickeK

3 reaktioner på ”Har du partibok får du betalt för att sexuellt ofreda kvinnor

 1. Ja..det är fruktansvärt hur sosseriet kan fara fram..

  Tänk bara att (S) försökte göra den skamlösa Mona S till statsminister…en kvinna som i åratal betalar sin älskare 60 000 i månaden svart.
  Karlen hade dessutom 43 000:- /m från SÄPO.
  Vad sysslar SÄPO med ?? Är det inte sådant SÄPO skall genomlysa…en statsministerkandidat som har ett så osnyggt privatliv !
  Hur kan Monas make Bosse ens stå ut ?? Så oerhört förnedrande !!

  Gillad av 1 person

   • Bill fjantade runt Lewinsky men jag tror knappast Bill betalade några pengar .
    Här har vi en gift kvinna som vill bli statsminister och sitter i det mäktigaste partiets politbyrå , som förälskar sig i en 20 år yngre Chilensk man , f.ö.den andre Chilenaren i Monas sexkarusell .
    Detta pågår framför ögonen på Bosse .
    Hade Sverige varit republik är det inte otroligt att (S) krävt presidentposten som reträttplats åt Mona när hon fick avgå som partiledare. Hemska tanke !
    Vi kan ju tänka oss upprördheten om en man hade agerat på samma sätt för att skaffa sig en älskarinna.
    Joachim Berner f.d. chefred. på DN försökte faktiskt med det upplägget . Berner anställde en kvinna han blivit pilsk på ,- men när kvinnan upptäckte att det inte fanns några arbetsuppgifter , utan att uppdraget bestod i att vara ” tillmötesgående” blev hon ursinnig och ställde till med skandal och Berner åkte ut i kylan.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s