Samhället bygger för att skydda folk mot radikala muslimer

Sverige har stått med dörrarna öppna, noll kontroll på vilka som kommit in i landet de sista åren. Och inte nog med det, till och med när vi vet vilka som kommer så välkomnas de, ges allt ifrån utbildningar, bostäder, körkort till skyddad identitet.

I det senare fallet talar jag alltså om islamister. IS-sympatisörer och mördare. Det är en obeskrivlig feghet och flathet att politiker välkomnar dessa mördare till vårt land, efter att de varit i Syrien och ”krigat för IS”.

Den 11 december 2010 försökte en muslim, mitt i julrusningen, ta livet av stockholmare och turister, men något gick fel och han lyckades bara ta livet av sig själv. Redan då borde styrande ha reagerat och agerat. Men de styrande stod handfallna. Det pratades inte så mycket om detta attentat.

Den 16 maj 2012 sände Uppdrag Granskning ett reportage om moskeér i Sverige, hur radikaliserade muslimer lever i parallella samhällen, hur de har sina egna regler och lagar som de följer. Efter det? Ingen reaktion, det tystades ner. Sverige trampade istället på gasen (redan 2011 med MP samarbetet) och Reinfeldt uppmanade folk att ”öppna sina hjärtan”.

Den 7 april 2017 mejade en radikal muslim ner människor, med en lastbil, på Drottninggatan i Stockholm. Samhällets reaktion? Fortsatt flathet, islamister lever under skyddad identitet i Sverige. Vi har terrorister mitt ibland oss. Radikala muslimer som hatar vårt samhälle, våra värderingar och vårt sätt att leva.

De styrande har bestämt att vi får vänja oss vid att ständigt leva med oro, att alltid behöva vara på vår vakt. Som en liten tröst installeras tunga betongmonument på strategiska platser, som ska skydda oss mot hatet från radikala muslimer, mot perverterad islam och deras hat.

På Drottninggatan i Stockholm ska man nu ställa upp tre ton tunga betonglejon.

Här är bild på ett lejon som ska skydda promenerande på Drottninggatan

LEJON
Så bra, nu kan vi fortsätta vara välkomnande med öppna hjärtan, så där härligt naivt svenskt, nu kan de inte köra oss över oss längre. I alla fall inte på Drottninggatan i Stockholm.

/MickeK

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s