Och ni kallar SD för extrema?

Ända sen SD kom in i riksdagen 2010 har de konstant motarbetats, förminskats, kallats alla möjliga epitet och ansetts som ”extrema”.

Vad är det som är så extremt med att se till svenska folkets bästa, att som andra länder ha en sansad invandring? Vari ligger det extrema i att se till att vi har en ordningsmakt som har kapacitet att utföra sitt jobb? På vilket sätt är det extremt att vilja tillföra resurser till sjukvården så den inte går på knäna, eller se till att de som byggt landet faktiskt har en skälig levnadsstandard på gamla dar?

Det extrema i Sverige är inte SD. Partiet har växt sanslöst mycket och lider absolut av växtvärk, allehanda personer har sökt sig till partiet, de flesta vanliga svenssons, som du och jag, några som inte borde haft en plats där. Men de som inte vet att uppföra sig åker ut. I vis(s)a andra partier befordras du om du beter dig illa, så vem är extrem?

Riksrevisionen har konstaterat att både nuvarande och den förra regeringen saknade konsekvensanalys for sin migrationspolitik. Man körde på med ”öppna hjärtan” och ”mitt Europa bygger inga murar” tills den dagen det helt enkelt tog stopp. Det gick inte längre, det gick, faktiskt, åt helvete!

Trots de enorma problem vi har idag i Sverige, det finns inga skolor och lärare, det finns inte sjukvårdspersonal, inte nog med poliser och framför allt, det finns inga bostäder – ändå står Sveriges gräns vidöppen och vi tar fortfarande emot uppåt 28.000 asylsökande per år.

I det läget väljer miljöpartiet att hota med regeringskris om de inte får sin vilja igenom, ”de flesta” afghaner som kom till Sverige fram till den 24 november 2015 ska få stanna – det räcker att de ”har för avsikt att studera” på gymnasiet, komvux eller liknande. Många av de som kom har ljugit om sin ålder, rättsmedicinalverket avslöjade att av de som undersökts har hela 84% ljugit om sin ålder.

Socialdemokraterna vek ner sig. De har vänsterpartiet med sig. Än värre, de har ett alliansparti med sig vilket borgar för att detta förslag kommer att gå igenom. Ja visst, det är centerpartiet, det andra ”gröna” partiet som gått vilse i politiken och inte tycks förstå att handling har konsekvens. Centerpartiet applåderar detta förslag. Liberalerna då? De ställer sig kritiska men ska titta närmare på det innan de tar ställning.

Så, är det fortfarande någon som tror på Alliansen? Är det fortfarande någon som känner förtroende för moderaternas retoriska svängning, där de kopierar det ena SD-förslaget efter det andra? Har folk redan glömt deras tuffa retorik 2009 och hur de sen svängde 2010 när SD trädde in i riksdagen? Och 2011 samarbetade de med MP vilket var startsignalen för den totalt vansinniga invandring vi sett de sista åren, som kulminerade 2015 men även efter, som sagt, tar vi fortfarande emot stora volymer.

Hur ska moderaterna få igenom SD-politik med liberalerna och framför allt centerpartiet? Det finns ju inte på kartan, det förstår var och en som är det minsta insatt i politiken!

Och när man nu ändå går fram med SD-förslag, varför inte prata med partiet som skulle borga för att vi fick igenom en vettig politik, en politik som Sverige så desperat behöver?

/MickeK

2 reaktioner på ”Och ni kallar SD för extrema?

 1. Du har helt rätt, men inget händer.
  Det kommer det inte att göra förrän man PERSONLIGEN blir drabbad av massinflödet!
  I skämtprog Ring P1 var det idag nån yngre förmåga som tyckte att ”vi hade råd” (med fler invandrare).
  Har har troligen inget behov av att vänta på akuten, att få äldreboende etc etc , ännu..
  Han märker inget av at välfärden blir tunnare och tunnare.
  Han kanska t o m bor hemma?
  Tänket kan tillämpas över hela linjen, jag brukar argeumentera med att ”den som inte besökt ett invandarghetto (=”utsatt område”) har inte rätt att yttra sig i frågan!
  De flesta brukar tystna..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s