Storebror ser dig

Utvecklingen i Sverige är mycket oroväckande. En helt ofattbart oansvaring invandringspolitik har ställt till kaos i landet och välfärdssamhället är i upplösning. Sakta men säkert monteras välfärden ner och folk får klara sig bäst de vill.

Brott och kriminalitet av den grövre sorten har exploderat och det är ingen hemlighet att invandringen har orsakat detta. Det finns de som fortfarande står på barrikaderna och skriker ”skyll inte på invandrarna!”. De må skrika hur mycket de vill, faktum är ändå att sju partier i riksdagen har visat en inkompetens under decennier som man inte trodde var möjlig, det är ändå vuxna människor vi pratar om! Och av de som kommer till vårt land är en allt för stor del kriminella och de har ett ansvar för sina egna handlingar – om någon skjuter en annan människa, om någon spränger en handgranat, attackerar blåljuspersonal så ja, då skyller jag den och de individerna för detta. Och det är invandrare, uteslutande, som håller på med sån brottslighet. Ergo, jag skyller på dessa invandrare!

Samtidigt som tryggheten blir sämre och sämre och välfärden som vi alla betalar för får stå tillbaka för allt större kostnader för kommunerna, på grund av massinvandringen ser vi nu en utveckling där människor får klara sig bäst de vill själva eftersom rättsstaten inte längre står till vårt förfogande, åtminstone inte på ett tillfredsställande sätt.

I stockholmdirekt.se ställs frågan om vi är på väg mot ”grindsamhällen”, mer kända som ”gated communities”. Ja säger jag, det är tydligt att vi är på väg dit, det är bara en tidsfråga innan vi är där, det är jag helt övertygad om. Det är ju inte så att vi har politiker som vaknat och sansat säg, även om de retoriskt försöker påskina att det ska vara ”ordning och reda” – sanningen är den att vi fortsatt har en stor invandring, det kommer fortfarande hit uppåt 28.000 i året – och till det ska vi lägga en stor anhöriginvandring till de som redan kommit och de som fortsätter komma. Det förstår vem som helst vad detta innebär för kommunernas kostnad – dvs skattebetalarna. Antingen får kommunerna chockhöja skatter eller så drar man ner på välfärden, kassakistan har faktiskt en botten (även om vissa idealister, oftast då på vänsterkanten, tycks tro annat).

I takt med att förfallet fortsätter, där fler och fler inser att vi får till mångt och mycket klara oss själva, vad gäller allt från bevakning, privata sjukvårdsförsäkringar (för de som har råd) och spara pengar till gamla dar (för de som har råd) så ökar ilskan bland folket. Jag kan säga att på de dryga fem år jag funnits på twitter så har jag sett fler och fler ”byta sida” – och det är positivt, även om de som verkligen skulle behöva byta sida ännu inte tycks ha förstått allvaret – det vill säga de som styr det här landet.

Den så kallade Sverigebilden bekymrar regeringen, inte så att de själva vill ta något ansvar för kaoset de ställt till med, nej då, de lägger ansvaret på kommunerna och låtsas som Sverige har ”vissa utmaningar” när de ställs till svars. Och nu har det gått så långt, så att de allvarligt funderar på att straffa journalister som berättar sanningen om Sverige.

Har du gnuggat färdigt ögonen? Nej du läste inte fel, en statlig utredning föreslår att svenska medier och journalister som ”skadar Sverige relationer till andra länder och organisationer ska kunna dömas för spioneri”. Förstår ni vad det innebär? Detta skulle innebära slutet för fri press. DDR-sverige är inte längre bara ett skällsord, det är på fullt allvar. Statskontrollerad media, i Sverige, år 2017.

Exempel på artiklar som skulle kunna klassas som olagliga och media och journalister skulle kunna dömas för brott:

 • EU-länder kritiserar 2001 EU:s ordförandeland Sverige för att hemliga uppgifter i EU publicerats i en svensk tidning.
 • Svenska och franska specialförband deltog 2003 under stor sekretess i EU-styrkan Artemis i Kongo och 2008 avslöjade SVT hur svenskarna bevittnat att en ung kongoles torterats av franska militär.
 • Svenska Dagbladet avslöjade 2008 hur en stor planerad EU-styrka på 60 000 militärer skulle ­sättas samman.
 • SR avslöjade 2014 hur Sverige försökt påverka opinionen inför den schweiziska folkomröstning om Gripen. Affären blev inte av. Relationen till Schweiz och Sveriges försvar skadades, enligt Utlandsspioneriutredningen.

Detta är exempel som DN tog upp i sin artikel. Ni kan ju tänka er en fortsättning på detta om så kallad alternativ media och privata bloggar skulle sprida nyheter och information som skulle kunna tänkas ”skada Sveriges relationer”. DN:s artikeln ligger som vanligt bakom betalvägg men newsvoice gjorde en rewrite på den här.

Onekligen en riktigt oroväckande utveckling vi går mot. Orwell skrev romanen 1984 och därifrån fick vi uttrycket ”Storebror ser dig”.

Storebror ser oss, frågan är när staten börjar straffa oss medborgare för spridande av ”farliga nyheter”.

/MickeK

2 reaktioner på ”Storebror ser dig

 1. Istället för ”gated communites” borde vi haft ett ”gated country ”
  Gränsbevakarna Australien i kanal 9 må-to . 20.00 visar hur varenda inresande måste ha klara papper ,i annat fall skickas dom tillbaka till det land dom kommit ifrån.
  Den svenska hanteringen är ju så totalt vettlös att det måste vara ett led i ett (olagligt ) folkutbyte.
  Kom ihåg att politiker är inga hjärtegoda mjukisar , dom intrigerar , sprider rykten , sviker och hugger varandra i ryggen för att nå åtråvärda (välavlönade) poster.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s