Amerikansk kritik mot Löfvén och Wallström efter Göteborgsattentatet

Tuff kritik kommer nu från USA mot Stefan Löfvén och Margot Wallström efter attacken mot en synagoga i Göteborg.

Attacken har uppmärksammats på flera håll internationellt. En av USA:s äldsta judiska organisationer, American Jewish Commitee , skriver på Twitter att man är förskräckt men inte helt överraskad av angreppet på synagogan i Göteborg:

”Vi träffade statsministern och utrikesministern för 18 månader sedan i Stockholm. Vi varnade dem för ökande antisemitism. De verkade ganska omedvetna. Kommer de äntligen att vakna nu, sent omsider?”

Det är väl ingen direkt nyhet att svenska regeringar inte tagit situationen på allvar, snarare tvärtom, man har fortsatt välkomna stora volymer med muslimer till Sverige trots en mycket oroande utveckling – och det gäller inte bara judar, även andra problem har ju kommit till Sverige i och med muslimsk invandring.

Finska Hufvudstadsbladet uppmärksammar kritiken mot den naiva svenska regeringen. Sverigebilden är idag inget man kan vara speciellt stolt över – och trots utvecklingen fortsätter regeringen på inslagen väg (med ”Alliansens” goda minne), med en stor bidragsinvandring och betydande antal muslimer. Jag säger inte att alla muslimer är onda, men att vi utsätter oss för risker och problem i och med muslimsk invandring, det kan ingen idag förneka.

Frågan är, kommer regeringen att vakna nu? Personligen tror jag inte det, de brukar ha en förmåga att sticka huvudet i sanden när en viss religion är inblandad.

/MickeK

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s