Sverige har akut vårdkris – sju partier väljer sandlåda

Ja du läste rätt, sju partier väljer sandlådan framför ett pragmatiskt synsätt och diskutera lösningar. Jimmie Åkesson har bjudit in övriga partier till diskussion, men de tycks bry sig mer om politiskt spel och strategier än vad som är bäst för Sverige.

Man blir rejält förbannad när man ser hur sju partier fullkomligt misshandlar Sverige, det svenska folket och vår välfärd. Trots varningar från SKL och riksrevisionen så kör regeringen på, i full fart, mot en ännu större katastrof.

Gränsen står vidöppen och prognoser från migrationsverket visar på uppåt 80.000 asyl nästa år (rekordhöjd kvot + asyl + anknytningsärenden). Alla dessa som redan finns här och väntar på PUT (eller fått det) ska ha bostad, skola, sjukvård och de ska försörjas. Inget vet hur – och ändå väljer regeringen att blunda och köra vidare som om inget hänt. Det är inget annat än vansinne!

Jimmie Åkesson och SD vill ta tag i problemen, de vill prata om sjukvården och hur det ska kunna lösas men inte ett enda av de övriga sju riksdagspartierna tar emot en utsträckt hand, det är faktiskt en riktig skandal! De sitter i riksdagen med feta löner, de är utsedda att jobba för Sveriges bästa och vad gör de? De pissar på oss! Ursäkta uttrycket, men det är sannerligen befogat! Skäms på er, hur fan har ni mage att behandla det folk ni är valda att representera så här ansvarslöst?!

Övriga partiers reaktion på inbjudan från SD:
ÅKESSON

Jag hoppas att folk kommer ihåg detta på valdagen i september 2018 – det finns ett parti som är pragmatiskt och vill diskutera hur problem ska lösas. Och så finns det några andra partier som sitter i sandlådan.

/MickeK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s