Muslimer ber på offentliga platser, nu måste islamiseringen stoppas!

Muslimer ber offentligt och det är en bild många, inklusive mig själv, känner stor olust inför. Det är dags nu, att stoppa islamiseringen av Sverige, det har redan gått för långt.

En bild cirkulerar på sociala medier där man ser över 100 muslimer som ber offentligt på torget i Uddevalla. Detta är en muslimsk maktdemonstration och en protest för att sätta press på det svenska samhället så de kan få bygga en moské.

Muslimer ber på torget i Uddevalla, 15 december 2017MUSLIM_UDDEVALLA

Politiker i Uddevalla säger sig känna till att muslimerna har det trångt i nuvarande utrymmen så de ”tvingas be utomhus”. Vi har försökt hitta lokaler som passar, men inte hittat någon rymlig sådan till en prisbild som föreningen har råd med, säger Ingemar Samuelsson (S).

Sverigedemokraterna har under flera år pratat om vikten av att de som kommer till Sverige anpassar sig till vårt samhälle, att de assimilerar sig. Detta har partiet fått ta mycket skit för under de sista åren, det har ansetts rasistiskt att stå upp för Sverige och svenska värderingar, de värsta extremisterna har till och med ifrågasatt om det ens finns en svensk kultur, eller svenska värderingar.

Nu har sossarna börjat svänga och Ylva Johansson pratar om att lära nyanlända om svenska värderingar, de var ju ”lite ängsliga” att prata om detta förut, varför vet inte Ylva – och för detta hånas hon av Sanna Rayman i en krönika som ni kan läsa här.

Vi får väl se om det bara är snack och ingen verkstad på sossarna, vad som behövs nu är ministrar på högsta nivå som kliver fram och talar om att i Sverige gäller svenska värderingar och där ingår inte att stå vänd mot Mecka, med röven i vädret, på våra offentliga platser! Det, kära muslimer, kan ni göra hemma!

Frankrikes inrikesminister har sagt att de ska stoppa ofoget med muslimer som ber offentligt – de måste Sveriges ledande politiker också göra.

Stoppa islamiseringen nu, snart är det för sent!

/MickeK

9 reaktioner på ”Muslimer ber på offentliga platser, nu måste islamiseringen stoppas!

 1. Pingback: Sverige anpassas efter klankulturer och islam – och det går fort | Micke K

 2. Pingback: Moskén i Växjö söker tillstånd för böneutrop | Micke K

 3. Det muslimerna gör är faktiskt olagligt. Bara att läsa:

  Svensk författningssamling 1951:680

  Om religionsfrihet
  1 § Envar äger rätt att fritt utöva sin religion, såvitt han icke därigenom stör samhällets lugn eller åstadkommer allmän förargelse.

  Gillad av 2 personer

 4. Var på St Görans och skulle in till Läkaren och
  satt i väntrummet där det trångt å fullt.
  Helt plötsligt reser dig en Sk man å tar av dig,
  Skor å strumpor å lägger ut en bönematta !
  Han börja be högt å tar ingen hänsyn till oss
  andra! Kunde inte hålla mig sa åt han på ren å hög Svenska,att detta är inget jävla bönnerum. Efter en högljuddiskussion så åkte han ut!!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s