Invandrare & gruppvåldtäkter: svenska tjejer är öppet villebråd

Inom loppet av en dryg månad har 4 tjejer överfallits och gruppvåldtagits – bara i Malmö. Svenska tjejer är öppet villebråd och regeringen vägrar låta BRÅ utreda vilka det är som ligger bakom dessa brott.

BRÅ (NTU) har dock tittat generellt på sexualbrott och trakasserier och konstaterat att andelen som uppger att de utsatts för brott mot enskild person ligger på den högsta nivån sedan mätningarna startades 2006.

NTU (Nationella Trygghetsundersökningen) visar att sexualbrott stadigt ökat sen 2011, som av en händelse var det 2011 som miljöpartiet fick bestämma i svensk migrationspolitik, på inbjudan av Nya Moderaterna…

Sexualbrott exploderade i antal från 2015 till 2016, upp från 140.000 till 190.000 på  bara ett år. Notera att 2015 var rekordåret för vansinnesinvandringen, med 163.000 asylsökande.

Jag har skrivit utförligt om NTU och du kan läsa mer om det på den här länken.

Bara i Malmö har 4 tjejer alltså överfallits och gruppvåldtagits på lite mer än en månad. Svenska tjejer är öppet villebråd och vid flertal tillfällen har polis på olika orter uppmanat tjejer / kvinnor att inte röra sig ute ensamma (Östersund, Örebro, Malmö t.ex). Kvinnors frihet har begränsats till följd av invandring av män från länder och kulturer som, tycker jag, inte har i vårt land att göra.

GRUPP

Trots den här sorgliga utvecklingen där allt fler, främst tjejer, blir utsatta för sexualbrott och allt oftare gruppvåldtäkter så vägrar regeringen att låta BRÅ utreda vilka grupper det är som utsätter kvinnor för dessa brott. Det är inget annat än en skandal. Men klart, så länge man inte tar fram siffror som visar det vi alla vet – invandringen ligger bakom dessa brott, så kan man hävda att det inte finns några undersökningar som visar att invandringen skulle orsakat detta. Huvudet i sanden är det som gäller alltså…

Men nu finns ändå en rapport om utlänningar och sexualbrott, detta är den medborgarrapport som P Jonasson gjort, där han hämtat in material från domstolar och kunde redovisa nästan samtliga fällande domar för sexualbrott under åren 2012-2017. Rapporten är mycket avslöjande och visar bland annat:

 • Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter. Svenskar kommer först på fjärde plats, efter afghaner, irakier och somalier
 • Två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd
 • 95,6% av överfallsvåldtäkter begås av män med utländsk härkomst
 • 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.

Hela rapporten kan du ta del av här:

Sexualbrottslighet bland män födda i Sverige och utlandet

Det är alltså dessa fakta som regeringen vägrar låta BRÅ utreda. Från medborgarrapportens förord skriver Jonasson:

I januari 2017 meddelade dåvarande migrationsminister Morgan Johansson (S) att  regeringen inte tänkte ge Brottsförebyggande Rådet (BRÅ) i uppdrag att ta fram färsk statistik över brottslingars härkomst. Detta trots att det gått över ett decennium sedan den senaste rapporten och Sveriges demografi ändrats kraftigt sedan dess. Regerinens ovilja att ta fram officiell statistik sådde inspiration till undersökningen jag nu genomfört

Under tiden som regeringen fortsätter sin mörkläggning och samtidigt välkomnar ytterligare 10.000-tals asylsökande plus att man inte ger polisen resurser den behöver, så får kvinnor klara sig på egen hand, bäst de vill. Regeringen lämnar kvinnorna åt sitt öde helt enkelt.

Hade jag hetat Morgan Johansson och varit justitie- och inrikesminister så hade jag skämts, själv tycks han inte ta sexualbrott och utsatta kvinnor på allvar, än mindre skämmas för hur han och regeringen hanterar det.

/MickeK

 

2 reaktioner på ”Invandrare & gruppvåldtäkter: svenska tjejer är öppet villebråd

 1. Ja ..nu är det dags att regeringen tar krafttag ! Vad säger regeringens expert Henrik Arnstad ??
  Aha ; antirastiska demonstrationer , levande ljusmanifestationer , handhjärtan , riskreducerande samtal , föredrag i alla skolor av expo , Pridedans , föredrag på manliga miljöer av RFSL , alla butiksanställda skall bära rosa fittmössor , en särskild mansskatt osv…

  OBS Ironi !!

  Gilla

 2. Har Sverige haft någon så dålig regering, någonsin? Jag tror inte det. Vi har en statsminister som inte agerar som en statsminister, utan det är så, att han har enbart den posten. Skandal.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s