Sverige är trasigt, det börjar bli krig här nu

En man sprängs ihjäl av en handgranat, hans fru skadas. Ännu en dag i det mångkulturella experimentet Sverige. Sverige är trasigt, politiker ansvariga för utvecklingen låtsas som ingenting hänt.

Vi har vant oss nu, det har blivit vardag. Rena bakhåll mot blåljuspersonal blir till en gäspning, inte en jävel reagerar längre, det är vardag. Idag är känslan, jaha, lite stenkastning ”bara”. Och tro fan det, vi har ju tagit nästa steg, där skjutningar och mord har blivit vardag i det en gång trygga Sverige.

Skjutningar, mord och så överfalls- och gruppvåldtäkter, det har eskalerat sista åren och det har gått fort. Handgranater har blivit vardag det också. I Vårby, Stockholm, sprängs en 60-årig man till döds av en handgranat, hans fru skadas. Jag tittar i media, på twitter, inga reaktioner från de ytterst ansvariga, partiledarna för de partier som haft ansvar (eller inte!) för den helt vansinniga invandringspolitik Sverige bedrivit – och nu pratar jag inte bara om 2015 och framåt.

Ända sedan 80-talet har det tydligt gått utför, Sveriges ”utanförskapsområden” har blivit allt fler, parallellsamhällen har fått frodas och politiker har sett på, de har låtit utvecklingen eskalera och idag har det grova våldet spritt sig till mellanstora städer – från att tidigare varit något som ”bara” skedde i storstädernas getton.

Sveriges regering gick ut och sade att nu ska det bli ordning och reda, media sjöng med och rapporterade, nästan kritiskt, om hur Sverige nu gick från öppet och välkomnande till ”EU:s miniminivå”. Det var ju skitsnack. Det också. Vi har idag en asylinvandring i storlek med den som lade grunden för dagens kaos, som gjorde att getton och parallellsamhällen skapades och växte i storlek och antal.

Malek heter en invandrare som bor i Vårby. Han sade till SVT; ”Man känner sig inte säker längre. Jag har bott i ett land där det är krig och nu börjar det bli krig här. Sverige är trasigt”.

Ja så jävla illa är det, det börjar bli krig här nu. Våldsmonopolet finns inte längre. Kriminella styr och ställer som de vill, de har tillgång till skydssvästar, automatvapen, handgranater – och de använder dem. De har förstört allt vad trygghet heter och vi har ett gäng ryggradslösa politiker som låter det ske. De skärper en lag här och en annan där. Men vad hjälper det? De fortsätter med sina öppna gränser och ett ”välkomnande” Sverige, det kommer att bli värre.

Sorgen i Vårby Gård är stor
SORG

En man har sprängts ihjäl av en handgranat, i Sverige, 2018. Journalister borde ställa ansvariga politiker mot väggen men sanningen är att de sitter i samma båt. De har alla propagerat för det mångkulturella experimentet, för att svenskarna ska välkomna främlingar. De lever i en annan verklighet, våra styrande. Läste i helgen om regeringsföreträdare som inte ens sjukskriver sig när de är sjuka, de lever i en bubbla, i en annan värld, utan förståelse för vad de utsätter folket för. Eller så kanske det är så att de väljer att blunda och hoppas att det ska gå över, de skiter i det helt enkelt.

För att få politiker att förstå borde de tvingas leva i den verklighet folk lever i. Sätt dem i en sliten tvåa i valfri förort. Låt dem leva där och uppleva vad de skapat, kanske de då skulle förstå vad de ställt till med?

/MickeK

2 reaktioner på ”Sverige är trasigt, det börjar bli krig här nu

 1. Njae..även politiker rör sig på stan….dom måste ju se…..alla dessa riksdagsmän kan ju inte vara helt ovetande.
  Löfven har ju poliser runt sig men alla kommunpolitiker rör sig ute ….dom ser tiggarna , dom ser hemlösa infödda ..” gubbar” som man sa förr..och alla problem migrationen medfört..men politikerna i 7 klövern fortsätter ändå på samma spår ..

  Gilla

 2. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Tillståndet i Sverige bör spridas utanför landets gränser.
  Här en vapendragerska som gör vad hon kan. (Gissa vem)

  ”På årsdagen av tjeckiska intervjun har jag nu talat ut i amerikansk tv. Resultat kommer framöver. De undrade mkt om gängvåldtäkter och vad andra länder kan dra för lärdom av svensk migrationspolitik…”

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s