Moderaternas senaste klavertramp borde få väljare att byta parti

Moderaterna tycks ha tappat förnuftet, det må låta hårt men på annat sätt kan jag inte uttrycka det med tanke på ställningstaganden som framkommit sista dagarna från partiets sida

Jag var en moderatröstare senast 2010, droppen som fick min bägare att rinna över var MP-samarbetet 2011, då fick jag nog och började leta nytt parti – vilket jag hittade snabbt, det blev SD, av den enkla anledningen att de inte tvekade att säga som det var. Trots allt deras företrädare utsattes för stod de pall, rakryggat förde de fram sin politik – och idag kan ingen längre förneka att de hela tiden hade rätt – andra partier tar nu efter deras förslag.

Åter till moderaterna, vad har de nu gjort som får mig att skriva ett inlägg? Ja, jag känner inte igen mitt gamla parti, de har helt tappat fotfästet och tycks sakna vanligt sunt förnuft.

Dels tänker man nu rösta ja till Löfvens censurlag, vilket Samhällsnytt avslöjade igår. Detta har den S-märkte debattören Johan Westerholm kommenterat; om censurlagen varit på plats så kunde shariadomen i Solna tingsrätt aldrig avslöjats.

Veckans andra klavertramp kom från moderaterna i Botkyrka, som för övrigt företräder partilinjen med sin åsikt, man står fast vid sin åsikt om att de som störs av böneutrop kan välja att bo på andra platser. Helt ofattbart! Men så har de uttalat sig på twitter.

Det finns, som synes, anledningar för moderata väljare att ta sig en funderare om M verkligen är rätt parti att rösta på. Det finns alternativ, moderaterna har gjort sitt.

/MickeK

 

2 reaktioner på ”Moderaternas senaste klavertramp borde få väljare att byta parti

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s