Den 9 september väljer DU vilket Sverige du vill ha

Det är bara drygt 5 månader kvar till valet. Ett ödesval mer än någonsin. Att rulla tillbaka Sverige till den trygga oas det en gång var låter sig inte längre göras, det är för sent – men fortsatt destruktion kan stoppas.

Inflödet av dysfunktionella klankulturer under decennier har tagit Sverige to-the-point-of-no-return. Sverige är förändrat i grunden av politiker och väljare som klappat sig för bröstet hur goda de är som ”hjälpt människor i nöd”.

Inte ens när invandrare pratar om hur de måste söka asyl inom Sverige då förorten förvandlats till en kopia av skiten de flydde ifrån vaknar de goda.

Tung kriminalitet, skjutningar, mord och rena avrättningar. Hedersförtryck där både killar och tjejer förtrycks. Våldtäkter som skjutit höjden, där utomeuropeiska invandrare är grovt överrepresenterade i statistiken, för att inte tala om de fega och vidriga gruppvåldtäkterna där så gott som uteslutande invandrare är skyldiga till. Svaret från de goda? Relativisering.

Fenomen som ”taharrush”, där småtjejer omringas och utsätter för sexuella trakasserier är idag en del av Sverige. Landet vi växte upp i, landet dit folk vallfärdade för att titta på fenomenet ”det svenska folkhemmet”. Det var då det, idag är Sverige ett land som används som ett varnande exempel på hur illa det kan gå om man ”öppnar sina hjärtan” och inte använder hjärnan. Vad fan har ni gjort med mitt land, era jävlar?

Vad har ni gjort med mitt fädernesland?
SVERIGE

Hur illa ska det få gå innan den sovande svensken vaknar? 30% av Sveriges kvinnor vågar inte röra sig ute i sitt närområde, de känner sig otrygga, i Sverige, 2018!

I beg your pardon men hur i helvete blev det så här? Hur kan man förstöra ett land på detta viset? Det är kriminellt! Och det som är snudd på chockerande är hur stort stöd de partier fortfarande har som ställt till med eländet. Det kan bara bero på en sak, folk är mer än lovligt naiva och fruktansvärt dåligt insatta i politik. Naiv, förresten, är ju populärt att säga idag. Gör du bort dig? Säg bara att du var lite naiv. Förstöra tryggheten i ett land? Inga problem, du var ju bara lite naiv…

Den 9 september är det val igen, vilket Sverige vill svenskarna ha? Väljer de fortsatt destruktion eller en lång och mödosam väg tillbaka mot ett tryggare Sverige?

/MickeK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s