Elin Ersson stoppade utvisning av hustru- och barnmisshandlare

Mannen, vars utvisning asylaktivisten Elin Ersson stoppade, var dömd för hustru- och barnmisshandel till 9 månaders fängelse – och han ville återvända hem, det avslöjar Nyheter Idag i en artikel.

Mannen är dömd för tre fall av misshandel, han har misshandlat både sin fru och deras två döttrar. Vid tillfället för misshandeln ska döttrarna ha sett på TV, med för högt ljud, och mannen har retat sig på detta varefter han har piskat flickorna med en två meter lång laddningssladd, över rygg, armar och ben. Mamman kom in i rummet och frågade vad han höll på med, var på han misshandlade även henne.

Bild: Nyheter Idag / FacebookELINERSSON

Flickorna flydde till grannen och mamman svimmade av i hallen och efter det kom grannen till hjälp och polis tillkallades. För misshandeln av sin hustru och döttrar dömdes mannen till 9 månaders fängelse men inte till utvisning – asylansökan hade sedan tidigare avslagits av Migrationsverket.

Läs hela historien på Nyheter Idag!

Direkt ur domen:

”Av videoförhöret med [Dotter 1] har framkommit i huvudsak följande. Hon och [Dotter 2] tittade på film. Deras far kom in i rummet och sa att de skulle stänga av Tvn. Barnen sänkte ljudet, men han ville ändå att de skulle stänga av Tvn. NN vek ihop en lång sladd till en laddare och slog sedan [Dotter 1] och [Dotter 2] med sladden. Slagen träffade dem båda på ryggen och benen. NN slog mycket. [Dotter 1] kan inte ange antalet slag. Då barnens mor kom till rummet och frågade varför NN slog barnen kom de loss från honom. [Dotter 1] och [Dotter 2] lämnade lägenheten. De gick till en granne, XX. Hon bad dem att komma in och vänta på polisen. Efter kanske tio minuter kom barnens mor ut från lägenheten. [Dotter 1] fick märken av sladden på ryggen och benen. Det kändes inte bra då hennes far slog henne. Det gjorde jätteont. Hon hade ont i ryggen sedan tidigare, och fick mer ont där efter den aktuella händelsen. Hon såg inte om NN slog hennes mor.”

/MickeK

En reaktion på ”Elin Ersson stoppade utvisning av hustru- och barnmisshandlare

  1. Ja vi behöver ju dessa män! Undrar om Elins samvete gnager lite nu? Enligt mina källor så är Elin bara ute efter offentligheten och dessutom en hjärntvättad vänster kvinna som vi har mängder av i sverige! Fy satan vad vidrig Elin är. Att sen advokatsamfundets generalsekreterare försvarar henne, Sverige är på väg att gå under……

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s