Påläst kvinna ringer ”Ring P1” och undrar hur vi ska klara fortsatt anstormning av bidragsinvandrare

Migrationsverket publicerade nyligen sin senaste prognos över asyl- och anhöriginvandringen för 2019 – 2022, och det är chockerande siffror

En påläst kvinna ringde in till ”Ring P1” idag, 31 juli, och undrade hur de riktigt tänkt då vi saknar bostäder, lärare och har brist på sjukvård med mera.

Lyssna!

 

Argumenten från ”Ring P1” journalisten var liknande de som Reinfeldt presenterade när han hade flugit över Sverige; ”det finns gott om plats”. Men kvinnan ”körde över” reportern med fakta.

/MickeK

 

Hela avsnittet kan ni lyssna på här.

Annons

40 reaktioner på ”Påläst kvinna ringer ”Ring P1” och undrar hur vi ska klara fortsatt anstormning av bidragsinvandrare

 1. Pingback: Påläst kvinna ringer ”Ring P1” och undrar hur vi ska klara fortsatt anstormning av bidragsinvandrare – Suzie Weathers

 2. Reportern slutade med att säga att hon inte skulle ha några åsikter här. Men hon visade klart var hon stod nånstans med de mest korkade inlägg och motargument. Ingen tvekan om var P1s personal står nånstans.

  Gillad av 2 personer

  • Hörde just det inlägget, i ring P1.
   Kvinnan hade helt rätt enligt mina åsikter. Och tyvärr är inte vare sig radions journalister neutrala i sin yrkesroll. Tycker det är urdålig. Programledarna för ring P1 tänker då i första hand på den absolut sämsta det är Täppas Fågelberg och som god tvåa är Thomas Tengby, så otroligt vänstervridna. Tragiskt är vara namnet.

   Gillad av 1 person

 3. Hur bra som helst. Äntligen någon som kan och vet vad hon pratar om. Säger det som så många av oss tänker.
  Tack så mycket.

  Gilla

 4. Man blir så glad så,tårarna kommer, det finns fortfarande riktiga människor ute i landet!
  Den vänsterstyrda fjompan fick ge sig för all fakta som damen bombade henne med.
  Och hon fick väldigt bråttom att avsluta samtalet.

  JÄTTE STOOR KRAM TILL DIG SOM RINGDE!
  👍😎😘😘

  Gilla

 5. Mycket intressant. Du som ringde in och redovisade fakta på ett på ett klockrent sätt,Du skall veta att du sannolikt har en majoritet av svenska folket bakom dig. Fortsätt att göra din röst hörd.

  Gilla

 6. P1;s journalist ska inte ha några egna åsikter utan hålla sig neutral. Motfrågorna uppfattas av alla här som att de är journalistens egen uppfattning. HELFEL, hon gjorde sitt jobb, vilket ju är att ju att ställa motfrågor som inte alls har med hennes personliga uppfattning att göra. Så fungerar ”Ring P1”. Uppringaren gavs på så sätt möjlighet att redovisa precis hur hon menar, vilket hon också gjorde på ett alldeles utmärkt sätt. Precis så som programmet är tänkt

  Gilla

  • Sanningen som svider för PK folket. Konstigt att slussen släppte igenom henne. Är ju så rätt det hon sade. Men imorron släpps det fram en person med rätta åsikterna är jag säker på.

   Gilla

 7. Säger precis allt om var dessa aktivister inom Public Service står.
  Världens rikaste land. Snarare världens mest belånade land tack vare bostadsbristen. Höjs räntan ett par procent, så kommer massor av människor att gå i personlig konkurs.

  Gilla

 8. Vilket haveri programledaren är, SR och Ring P1 förnekar sig inte. Är det verkligen meningen att de ska debattera med dem som ringer in?

  Gilla

 9. Tack kloka kvinna (Anna-Karin Hjelm) för dina väl avvägda argument och skam till SR’s programledare som inte var påläst utan bara gick på känslor och inte fakta. Motargument i all ära men de blev tämligen urvattnade. Kanske svårt att bemöta men tyvärr hamnar vi i ett limbo pga människors skygglappar inför presenterad fakta.

  Gilla

 10. Tack till denna kvinna som sa vad tusentals människor i Sverige säger och pratar om hela tiden och oron som vi har varje dag i vårt land pga invandringen.

  Gilla

 11. Bland det bästa jag hört.. Där körde Anna- karin Hjelm över en av alla kommunister som är anställd av Sveriges Radio.

  Gilla

 12. Sa hon något om militären, som skyfflar miljarder till vapen.Som ingen skall använda.Hon kanske väntar på det stora slaget.

  Gilla

 13. Tack Anna-Karin för att du på ett så tydligt och påläst sätt kan framföra vad så många av oss tycker. Fortsätt att göra din röst hörd! Du behövs!
  Det är skrämmande att höra hur naiv programledaren är.
  Att tro att Sverige är så rikt och välmående (och har så mycket plats) så vi kan vräka in nya medborgare år efter år.
  Det är bara att öppna ögon och öron för att förstå vad som sker i vårt land. Sorgligt!
  Tack än en gång!

  Gilla

 14. Mycket bra inlägg. Det är tyvärr så det ser ut. Varför är det så svårt att fatta?
  Vi måste tänka på dom som har jobbat ett helt liv och som inte har råd med tandläkaren. Skrämmande!

  Gilla

 15. Inringaren har ju rätt.
  Om man, som i Sverige, betalat en av världens högsta inkomstskatter under sin yrkesverksamma tid, så har man förtidsbetalat till sin försörjning när man blir pensionär!
  Dessa skattekronor tillhör skattebetalaren och ingen annan.
  Om förvaltaren av någons egendom/sparat kapital o.s.v använder dessa tillgångar för andra syften så handlar det om förskingring och/eller ren stöld. Ett jättestort bedrägeri har därmed också begåtts mot den stora skara ”efterkrigsbarn” som betalat in gigantiska summor i flera år.
  Att påstå att Sverige är ett rikt land är en direkt lögn. Sverige var en gång ett välmående land, men efter utpressaravtalet=Barcelonaavtalet 1996, så kan man konstatera att aldrig har så få människor(våra politiker) lyckats förstöra så mycket för så många på så kort tid.

  Gilla

 16. Om du vill att läsarna ska länka till det du skrivit är det en fördel med kort + enkel länk.

  Den ovan är för lång.

  Gilla

   • Jo, det är den.
    Men när jag ska länka något bra som jag läst/hört –
    då är det en avgörande faktor att det inte ska vara orimligt jobbigt.
    Tror att fler än jag tänker så.

    Gilla

   • Vad är det som är jobbigt med att klicka på en länk menar du? Spelar ju ingen roll hur ”lång” länken är, bara att klicka in och det har snart 100.000 gjort 🙂

    Gilla

   • Självklart är det inte jobbigt att TRYCKA på en länk för att själv läsa!

    Jag talar om att LÄNKA – dvs skriva ned en länk för att ge vidare till andra!

    Då vill jag inte ha en km lång vars slut inte syns i fönstret ovan!

    Gilla

 17. Pingback: Du är en hjältinna, Anna-Karin Hjelm! – Sunt Förnuft

 18. Tack Anna-Karin Hjem! Snart har vi ingen yttrandefrihet längre. PK-eliten gnm public servies försorg filtrerar bort oliktänkande. Stackars våra föräldrar som byggde upp välfärden, som framledes kommer få svårare att leva på sin pension och avlida i sjukhuskorridorerna. Är det tacken det…? Kan det bli bättre? Ja, men först måste det tydligen bli sämre innan folk vaknar. Kanske är det försent då…?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s