Sverige accepterar trafficking

EDIT 2017-09-26:

Vellinge förbjuder tiggeri från årsskiftet:

Klart: Tiggeri förbjuds i Vellinge från nyår

Från och med årsskiftet förbjuds tiggeri i Vellinge. Som väntat fick det moderata förslaget stöd av Sverigedemokraterna och Liberalerna.

/Slut Edit 2017-09-26

Originaltext från 2017-09-05:

Det är numera ingen hemlighet, inte ens för de mest naiva förnekarna, att så kallade ”EU-migranter” (tiggande romer) inte är stackars fattiga som tigger för sin egen överlevnad. De är utsatta för kriminell organiserad brottslighet – Human Trafficking.

Ingen har väl glömt hur Anders Lindberg, i socialdemokraternas propagandaorgan Aftonbladet skrev om ”råttan i pizzan” – en pizza han fått äta upp…

Råttan i pizzan

Det var ju ändå de onda som påstod att tiggeriet var organiserat och så klart stod skränvänstern, i vanlig ordning, i samlad trupp och förnekade detta och kallade alla klarsynta för allehanda epitet, såsom ”rasister”, ”främlingsfientliga” och allt vad det nu var. Anders Lindberg eldade på näthatet så gott han kunde och hans hatsvans hakade på…

Vändningen

I slutet av 2015 började politiskt korrekta medier (MSM) att få upp ögonen, bland annat skrev Expressen om en ”ny rapport” som visade på hur det stod till:

Ny rapport: Tiggare utnyttjas av kriminella

Sen trillade rapporterna in, den ena efter den andra, bland annat skrev Sveriges Radio om tiggare i Avesta som vittnade om människohandel:

Tiggare i Avesta vittnar om människohandel

Trots att ingen i Sverige har kunnat undgå sanningen, att människor skoningslöst utnyttjas, så har fenomenet fått fortgå i Sverige. Även den senaste sommaren har man sett tiggare utanför i stort sett varenda affär, i Göteborg åtminstone. Från vad jag sett – och hört – från andra orter har det sett likadant ut runt om i Sverige.

Vellinge förbjuder tiggeri

För några dagar sedan (29 augusti), rapporterades att Vellinge som första kommun i Sverige förbjuder tiggeri:

Vellinge vill ruska om med tiggeriförbud

Eftersom det är förbjudet i Sverige att förbjuda tiggeri i en kommun, så har Vellinge valt att införa vissa zoner där tiggeriet förbjuds. Det är ännu oklart hur Länsstyrelsen kommer att ställa sig till detta men Vellinge kommun tänker stå på sig. Om Länsstyrelsen säger nej tänker Vellinge överklaga:

Flera kommuner kan följa efter Vellinge om förbudszoner godkänns

Det återstår att se hur det slutar när byråkratins kvarnar har malt klart…

Sverige feministiska regering

Varför reagerar inte Sveriges ”feministiska” regering? Hur kan den självgoda ”Humanistiska Stormakten”, med öppna ögon, tillåta att denna trafficking och utnyttjande av människor fortgår?

Den senaste rapporten från denna organiserade brottslighet upprör folk ordentligt, de har inga skrupler över huvudtaget dessa kriminella avskum!

Bilder på svenska barn, med allvarliga sjukdomar, utnyttjas av tiggarna

Från Sundsvall rapporterar P4 Västernorrland att tiggare använder en bild på Jannice Eklöfs cancersjuka (leukemi) dotter för att tigga pengar. Enligt uppgift har detta bedrägeri drabbat fler familjer:

Bild på sexåriga Juva användes av tiggande EU-migranter

Är inte gränsen nådd nu? Är det inte dags att regering, riksdag, styrande i rikets kommuner sätter ner foten på allvar, förbjuder tiggeriet och ser till att utvisa alla de tiggare som vistas i landet (illegalt)?

Eller ska fler familjer tvingas se sina sjuka barn uthängda på det här viset?

CANCER

Ska fler människor tvingas tigga på våra gator och torg?

Min uppmaning till regeringen och Morgan Johansson – stoppa detta nu!

 

/MickeK

 

En reaktion på ”Sverige accepterar trafficking

  1. Pingback: Liberalerna slår ett slag för organiserad brottslighet | Micke K - En Röst i Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s