När ska ni förstå att vi måste stänga gränsen och sätta fart på återvandringen?

Vad krävs för att politiker i 7 riksdagspartier ska vakna upp och inse allvaret? Inte ens när rapporterna strömmar in om fattigpensionärer som blir fler och fler och lever utsatt, inte ens då vaknar dessa politiker.

Vad är det ni politiker inte förstår? OK att vänsterpartierna inte fattar, de har väl aldrig varit verklighetsnärvarande på det sättet. Men politiker i Alliansen, att inte de förstår gör mig verkligen orolig. Förstår de inte? Eller vill de inte förstå? Vad missar de som vilken vanlig människa med lite sunt förnuft har sett för länge sedan, det här går inte längre, gränsen är både nådd och passerad!

Moderaterna som säger sig ha skärpt sin migrationspolitik visar de också att de inte förstått allvaret i situationen. De inser inte att man måste prata volymer för invandring och volymen Sverige klarar just nu är NOLL. Ja, noll, absolut noll. Och det räcker inte. Vi måste stänga gränsen för allt vad asyl- och anhöriginvandring heter. Förstår man inte det har man inte kompetensen att sitta i Sveriges riksdag.

Och nu gnäller moderaterata företrädare, bland annat M:s migrationspolitiske talesman Johan Forssell, om att SD öppnar för samarbete med Socialdemokraterna. Men vad tror du Johan Forssell, att SD ska lägga sig platt för Alliansen? När inte ens ni moderater har visat att ni förstår vad som nu krävs för att rädda landet (ja så illa är det), till och med menar ni att Alliansen är lösningen för landet. Men ni vill inte tala om hur ni ska få igenom en restriktiv migrationspolitik i samarbete med Liberalerna och framför allt Centerpartiet – som ju är lika verklighetsfrånvända som Miljöpartiet någonsin varit.

Moderaterna är inte att lita på vad gäller migrationspolitiken, de kan prata hur mycket de vill, det de presenterar idag är inte tillräckligt – och då har de inte ens presenterat hur de ska få igenom sin ej tillräckliga politik med ”Alliansen”… Att vägra prata med partiet (SD) vars politik man kopierat på flera punkter är helt oseriöst. Hur folk kan tänka sig att rösta på politiker som hycklar på det viset och inte tar Sveriges framtid på allvar är för mig oförklarligt.

Sju partier kan säga vad de vill, ‘DÖ’ lever i allra högsta grad och det är inte bra för Sverige. Sandlådepolitiker måste bort, de har förstört vårt land tillräckligt nu. Så rösta i valet den 9 september, det finns idag gott om alternativ att rösta på – att lita på det som förstatt landet i kaos, att de ska kunna ställa saker och ting tillrätta är mer än lovligt naivt.

Vill man ha en bra migrationspolitik från ett etablerat parti som har visat att man tar situationen på allvar så röstar man självklart på SD – som utöver migrationspolitiken har bra politik på flera områden, inte minst sjukvård, skola och rättsväsende – områden som behöver prioriteras efter sju partiers haverier under många år.

/MickeK

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s