Medias hjälte – en asylbedragare

Han polisanmälde SD:s Mattias Karlsson och blev medias hjälte. Amir Nabizadeh, språkrör för Ung i Sverige, en politisk lobby- och proteströrelse som propagerar för amnesti, alla afghaner som kommit till Sverige ska få stanna tycker de.

Han har varit extremvänsterns gunstling under sommaren och hösten och efter Mattias Karlssons (sd) ”uthängning” av illegala var han en av de som polisanmälde – och därmed blev han så klart en hjälte i svensk PK-media.

Men han hade inte räknat med att en moderat riksdagsman, Hanif Bali, var ute på krigsstigen efter att han och hans familj fått motta flera hot om våldtäkt efter en tweet om afghanernas demonstration på Medborgarplatsen tidigare i höstas.

Hanif har tagit fram tekniska bevis som visar att Amir Nabizadeh, uppenbarligen, har ljugit om sin ålder vid kontakt med Migrationsverket.

Nu ryktas att även Hanif Bali kommer att polisanmälas, man kan inte undgå att undra om medias hjälte även denna gång står bakom polisanmälan.

/MickeK

5 reaktioner på ”Medias hjälte – en asylbedragare

 1. Tack för ditt engagemang.

  Nivån på samtalet i Sverige höjs.

  Det är ett slöseri med tid att ägna kraften åt att dölja hur saker förhåller sig.

  Dessa män har gått i fällan som oavsiktligt riggats av dem de trodde var deras vänner. De som ”står upp” för dem för att ha rätt till andras egendom och tid. De har vaggats in i tron att de är oantastliga. Vilket de naturligtvis inte är. Tvärtom.

  Min önskan är att det vi ser är början på en rättsskipning vad avser de kostnader de arga unga ljugande männen från kvinnoförtryckande kulturer medfört. Så att de blir återbetalningsskyldiga samt skadeståndsskyldiga. De som undanhållit sanningen om deras korrekta personuppgifter är medskyldiga.

  De har gjort inte bara sig själva en otjänst utan även svärtat ned Iran och Afghanistan. Nu är de på väg att degradera även svenskens rykte.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s