Rikskänd vänsterdebattör presenterades som ”lärare” i SVT Opinion

Igår debatterade Jan Björklund (L) mot Gymnasieminister Anna Ekström (S) på SVT Opinion om innehållet i skolan. I publiken satt Andreas Magnusson, som presenteras av SVT som ”lärare”

Nu ”råkar” Andreas Magnusson vara en rikskänd vänsterdebattör som skriver på bloggen ”Magasinet Paragraf” – som drivs av Dick Sundvall, tidigare framstående profil i Sveriges Kommunistiska Parti

Andreas Magnusson, ”lärare”
Lärare

Andreas Magnusson påstår att matematik är ”flummigt”, han tycker också det ”finns andra spektra där man bör vara mer flummig” och han fortsätter sen med att förnedra Björklund med en billig parallell till ”smartare än en femteklassare” där Björklund förlorat ”men ändå försöker aspirerar på finanskrisen”.

Klippet med Andreas Magnusson

 

Detta är inte första gången som det ”råkar” befinna sig extremt vänsterfolk i studion hos SVT Opinion, vem minns inte SVT Opinion där Fatemeh Khavari, Hanif Bali, med flera diskuterar utvisningarna till Afghanistan och SVT letat upp en tweet av Hanif Bali för att förnedra honom. I samma program avstod SVT att redovisa röstresultatet i programmet där 87% tyckte att utvisningar till Afghanistan inte skulle stoppas. Bloggen ”Pettersson gör skillnad” skrev om det.

Det är alltså detta vänstervridna SVT som är tänkt att bli tvångsfinanserat via skattsedeln, vad säger man, grattis svenska skattebetalare?

/MickeK

En reaktion på ”Rikskänd vänsterdebattör presenterades som ”lärare” i SVT Opinion

  1. Ja den gamle kommunisten,,,, jizzes,och hans socki-plastmagasin,,, det är inget annat än rena dyngan!! Han lät en dömd trippelmördare skriva krönikor på Paragraf, jizzes!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s