Folkutbytet och islamiseringen – det pågår i allra högsta grad

Att ett folkutbyte pågår går inte att förneka, det finns färsk statistik på det som inte kan pratas bort. Detta är oroväckande nog – än mer oroväckande är att en stor del av folkutbytet betyder många fler muslimer.

Jag skrev en artikel för inte så länge sen (11 november 2017) om det pågående folkutbytet, med SCB och SKL som källor, du kan läsa om det här.

Jag konstaterar i min tidigare artikel attSCB och SKL prognosticerar att befolkningen i åldern 15-74 år som är födda i Sverige eller i övriga Norden minskar med 100.000 personer mellan 2017 och 2025 och deras andel av av totalbefolkningen i åldern 15-74 år minskar med drygt 5 procentenheter. Trots denna minskning ökar totalbefolkningen i åldersgruppen med ca 360.000 personer – till största delen genom flyktinginvandring.

Födda i Norden minskar stort i Sverige på kort tid och ändå ökar befolkningsgruppen med 360.000 personer genom flyktinginvandring netto!

SCB och SKL redovisar inte religionstillhörighet men pewforum.org redovisade den 29 november hur den muslimska delen av Europas befolkning ökar – och detta även om Europa idag skulle stänga sina gränser!

Den estimerade siffran för andelen muslimer av Europas totala befolkning år 2016 är 4,9% – Frankrike och Sverige sticker, inte oväntat, ut med 8,8 respektive 8,1 procent muslimer av den totala befolkningen.

Pewforum har tittat på tre olika scenarion som varierar beroende på hur stor invandring Europa kommer att ha de närmaste decennierna. Man har utgått från en ”baseline” där vi idag inom EU + Norge och Schweiz, i mitten på 2016, hade ca 25,8 miljoner muslimer vilket då utgör runt 4,9% av befolkningen – redan här ser man en ökning från 2010 då muslimerna beräknades uppgå till ca 19,5 miljoner, eller 3,8%, av befolkningen.

För att sammanfatta Pewforums siffror och scenarion:

 • Även om Europa omedelbart skulle stänga sina gränser beräknas muslimernas andel av befolkningen öka från 4,9% till 7,4% till år 2050
 • Det andra scenariot tar i beaktande ett ”medium scenario” där inflödet skulle stoppats halvvägs in i 2016 men att ”tidigare normalt inflöde” skulle fortsätta, då skulle andelen muslimer kunna uppgå till 11,2% av befolkningen år 2050
 • Det tredje scenariot, ett så kallat ”worst-case-scenario”, där inflödet av muslimer skulle fortsätta som under 2014-2016, då skulle vi ha uppemot 14% muslimer av totala befolkningen i Europa

Sverige är som känt ett av värstingländerna när det kommer till invandring och om vi tittar enbart på Sverige (enligt Pewforum) så ser det ut så här:

 • Enligt första scenariot, stängda gränser, antas att andelen muslimer av befolkningen skulle utgöra 11,1% år 2050 (från dagens ca 8,1%)
 • I det andra (enligt mitt tycke mest troliga) scenariot, kommer Sveriges befolkning år 2050 att bestå av 20,5% muslimer
 • I ”worst-case-scenariot” skulle Sverige år 2050 bestå av ca 30,6% muslimer

En källa till osäkerhet i dessa siffror är den stora andelen muslimer som befinner sig i Europa ”in limbo” (inte etablerat vad som händer, en del lär bli kvar, andra återvänder och en del kan deporteras). Om alla (siffran pewforum uppger är en miljon) skulle stanna så skulle ”baseline” för 2016 stiga från 25,8 till 26,8 miljoner muslimer – med påföljande effekt på de tre scenariona.

Under perioden 2010 till mitten på 2016 tog Sverige emot 200.000 flyktingar, varav ca 77% var muslimer, enligt pewforum. Utöver dessa 200.000 kom också 250.000 ”reguljära migranter” till Sverige, varav ca 58% var muslimer – så totalt sett kom över 300.000 muslimer till Sverige sista åren. Och givetvis, Sverige har bara runt 10 miljoner i befolkning så den stora muslimska invandringen har en större inverkan på den religiösa sammansättningen i landet än övriga länder.

I ”medium scenariot”, konstaterar pewforum, skulle antalet muslimer i Sverige tredubblas från ca 810.000 muslimer 2016 till nästan 2,5 miljoner år 2050 och femdubblas i det tredje scenariot – till runt 4,5 miljoner muslimer. Vi skulle alltså ha en befolkning bestående av upp till 30% muslimer.

Vad en större andel muslimer i Sverige skulle innebära har vi redan sett exempel på och det är oroväckande att oavsett hur inflödet av muslimer kommer att se ut i framtiden så kommer andelen muslimer av befolkningen att öka i Sverige.

Jag tänker inte redogöra här för hur islamiseringen påverkar vårt samhälle, det har flera redan gjort, bland annat bloggen Projekt Morpheus skriver utförligt om hur islamisering påverkar Sverige, det kan du läsa om här.

I Frankrike så möter nu islamiseringen motstånd, vilket Mohamed Omar skrev om här.

Slutligen, med scenario tre, så här skulle kartan se ut över Europa, det gör ont att se det lilla landet uppe i norr, som vanligt, utmärka sig i negativ bemärkelse:

MUSLIMER

 

Folkutbytet pågår och med det en ökande islamisering i Europa, värre i Sverige än i andra länder. När ska politikerna vakna och ta detta på allvar?

/MickeK

 

 

 

 

 

3 reaktioner på ”Folkutbytet och islamiseringen – det pågår i allra högsta grad

 1. Njae , politikerna vet hur det är……det är ju politikerna som driver på …bl.a. att protester möts med ständigt utökat HMF åtal…i olika lokaltidningar kan jag läsa var och varannan vecka om 65-75 åringar som dömts för HMF efter att ha försökt ” riva i ” åt fridsstörare men råkat använda numera förbjudna ord.
  Tyvärr är väljarna så hemskt tröga , dom intresserar sig inte ett skvatt för politik utan röstar – ” som dom alltid gjort ”

  Gilla

 2. Pingback: Politiker måste fråga sig om det är värt att välkomna vissa kulturer till vårt land | Micke K

 3. Pingback: Sverige anpassas efter klankulturer och islam – och det går fort | Micke K

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s